Belföld

Szerdán tovább tartanak nyitva a posták

A postákon meghosszabbított nyitvatartási idővel és megerősített szolgálattal várják az az áfabevallók, az evások és a felvételizők rohamát február 15-én.

A Magyar Posta közleménye szerint az egyéni vállalkozóknak, az éves áfa-bevallóknak, és az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) hatálya alá tartozó egyéni vállalkozóknak szerda éjfélig kell postára adniuk adóbevallásukat, emellett a felsőoktatási felvételi jelentkezés időszaka is ekkor zárul le. A becslések szerint szerdán éjfélig mintegy három-négymillió adóbevallást és jelentkezési lapot adnak postára, nagyobb hányadukat az utolsó napon.

A várható forgalomfelfutás miatt a megyeszékhelyeken működő főpostákon egységesen 20 óráig, a fővárosi XII. kerületi, Krisztina Krt. 6-8. szám alatti 114-es postán, 22 óráig adhatják postára a nyomtatványokat az ügyfelek. Budapesten a Nyugati pályaudvar melletti 62-es, a Keleti pályaudvar szomszédságában lévő 72-es posta, valamint a Nyíregyháza-Jósaváros postamesterség éjfélig lesz nyitva. A fővárosi Fogarasi utcai Tesco bevásárlóközpontban található posta ezen a napon is non-stop nyitva tartással várja az ügyfeleket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik