Belföld

Megújult az MDF honlapja

A megújult MDF-honlap címoldala a kampánnyal kapcsolatos információkkal várja a látogatókat. Jelenleg még az MDF-es cumi is látható, de jövő héten már a kampány következő eleme üzen valamit a választóknak.

Az új honlap áttekinthetőbbé és interaktívvá vált, s a párt várja a véleményeket is – mondta el Katona Kálmán, a párt országos választmányának elnöke. Hozzátette: a weboldalra felkerült a párt „A Normális Magyarországért!” című választási programja is, ezt is lehet véleményezni, s az észrevételeket összesítik majd.

A címoldalon az MDF választási plakátjairól már ismert cumi is látható, de a politkus az MTI-nek elmondta, hogy azt a jövő héten felváltja a kampány egy újabb eleme. A részletekről csak annyit árult el, hogy „egy nagyon jóarcú, komoly úr üzen valamit”.

A honlapon egyébként térkép segítségével mindenki megtalálhatja saját képviselőjelöltjét és annak életrajzát, tájékozódhat arról, hová viheti a kopogtatócéduláját. A honlap tervezésekor a gyengén látókra és a vakokra is gondoltak, ugyanis lehet nagyítani a betűket, illetve rövidesen telepítenek egy olvasóprogramot is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik