Belföld

MultiSoft a Szoftverbörzén

Idén is elsősorban a dinamikusan fejlődő, kis- és közepes méretű cégek számára lehet érdekes a MultiSoft által bemutatott Microsoft Navision megoldás a Számvitel Szoftverbörzén.

A számviteli, pénzügyi, vállalatirányítási megoldások éves seregszemléjén, a Szoftverbörzén évek óta keresett a Microsoft Magyarország standja. Az érdeklődők többsége kis- és középvállalatok közül kerül ki, amelyek egyre inkább igénylik átfogó ügyviteli és vállalatirányítási rendszer bevezetését. Ugyanakkor a Microsoft partnerei, így a Multisoft Kft. számára is jó alkalom találkozni az érdeklődő cégek gazdasági és pénzügyi vezetőivel és bemutatni a Microsoft Navision rendszerét.

Svéd János értékesítési vezető elmondta, hogy a MultiSoft hosszú évek óta szorosan együttműködik a Microsofttal, aktívan részt vett a vállalatirányítási rendszer magyarításában, illetve számos horizontális és vertikális (iparági) megoldás kialakításában is. A rendszerhez fejlesztett házipénztár, valamint a bér- és munkaügyi bővítmények mellett optimális megoldást kínálnak a könyvelő cégek és azok ügyfelei számára is, amelynek segítségével a vállalatok vezetői hatékonyabban elemezhetik a pénzügyi adatokat, automatizálhatják az ismétlődő műveleteket, és alkalmazottaik otthoni munkavégzését is támogathatják. A Microsoft Magyarország a MultiSoft közreműködésével alakította ki az előrekonfigurált Navision-alkalmazást, melynek segítségével akár 10 nap alatt működő rendszer alakítható ki bármely kisvállalkozásnál.

A tavalyi év folyamán a MultiSoft tizenkét hazai bevezetési projekten dolgozott, ami a becslések szerint az összes Microsoft Navision értékesítés több mint 20%-át adta. Ezen kívül több meglévő ügyfele frissített a szoftver legújabb, magyar nyelven elérhető verziójára (Microsoft Navision 4.0), melyet akár 1-3 nap alatt is végrehajtott a MultiSoft.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik