Belföld

Magyarország legnagyobb Linksys viszonteladója és a 3C Magyarország együtt a piacon

Az Alphasonic Kft. Linksys VOIP telefon adaptereit a 3C Magyarország internetes telefonszolgáltatásával kínálja.

Az új szolgáltatást kipróbálni kívánó internetes közönség számára a 3C Kft. előfizetéseket bocsát rendelkezésre, amelyről internetes fórumokon értesíti a közönséget. A szerencsés első száz regisztráló egyenként 500 Ft-os keretet kap, amelyet szabadon lebeszélhet. A szolgáltatás lényege az egyszerűség: a honlapon a SIP-alapú telefonkészülékek vagy adapterek egy gombnyomással konfigurálhatók a számítógépes hálózaton keresztűl, de kézzel is egyszerűen beállíthatók.

Kiril Kirov Az Alphasonic Kft. ügyvezetője kifejtette:”Közös érdekünk, hogy VOIP termékeinkkel a 3C Magyarország telefonszolgáltatása elérhető legyen. 3C erős jelenléte a közép-európai térségben hozzájárul ahhoz, hogy a VOIP szolgáltatások még több előfizetőt csábítsanak át a vezetékes szolgáltatóktól Magyarországon és a régióban, így a Linksys termékek ismertsége is nőni fog.”

Cvetkov Sztefan a 3C Magyarország ügyvezetője kijelentette: „A könnyen használható és hibamentesen üzemelő linksys termékek valamint a kíváló minőségű és olcsó internetes telefónia hatékony párost alkotnak. Meggyőződésem, hogy a Linksys termékek könnyű és megbízható használhatósága és internetes telefonszolgáltatásunk minősége egyre több felhasználót vonz majd a számítástechnikai üzletekbe.” Kifejtette: „Cégünk jelentős átalakuláson esett át az elmúlt hónapokban. Marketing stratégiánk megújult, munkatársaink száma bővült. Célunk, hogy az olyan új technológiák területén, mint az internetes telefónia új technológiákkal lepjük meg a nagyközönséget. Az elkövetkező hónapokban ezért újabb termékbejelentések várhatók majd.”

A 3C Kft.ről:
A telekommunikáció és internetszolgáltatás területén tevékenykedő 3C legfőbb célja a közép-európai országok belföldi és nemzetközi vállalati ügyfeleinek minőségi kiszolgálása, különös tekintettel a magyar és orosz piacokra. A cégcsoport leányvállalatai Moszkvában, Szentpétervárott, Budapesten, Londonban és New Yorkban működnek. A cégcsoport meglévő szolgáltatásai folyamatos továbbfejlesztése mellett olyan új megoldásokat is nyújt, mint a vezeték nélküli technológiák, VOIP, illetve IP Centrex megoldások, melyeket elsősorban a kis- és középvállalkozói kör, valamint nagyvállalati ügyfelek számára kínál.

Az Alphasonic Kft.ről:
Az Alphasonic Több, mint 10 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Tevékenységi körébe számítástechnikai és multimédia kellékek, valamint perifériák forgalmazása tartozik. Jelenleg országszerte, mintegy 4400 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezik. Cégünk célja, hogy partnerei számára a versenyképes termékek mellett olyan szolgáltatásokat is nyújtson, amelyekkel megkönnyítheti munkájukat. Az Alpasonic Kft. a Linksys termékek legnagyobb hazai, továbbá Aten, Asus, Geovision, Genius, A4tech, Roline, Vipower, Kiss, stb termékek magyarországi forgalmazója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik