Belföld

ROBBANÁS VÁRHATÓ AZ INTERNET ALAPÚ VEZETÉSI ALKALMAZÁSOK KÖRÉBEN

A magyarországi vállalatvezetési rendszerek piacán közel 10 éve jelen levő Exact Magyarország prognózisa szerint a közeljövőben hazánkban is robbanásszerű növekedés és terjeszkedés várható az internet alapú vállalatirányítási szof

Az elkövetkezendő 1-2 évben várhatóan robbanásszerű növekedéssel reagál a jelenleg is milliárdos nagyságrendű piac az internet alapú vállalatirányítási rendszerek térhódítására. A legújabb megoldások lényegesen túlmutatnak a klasszikus ERP rendszerek korlátain, és alapjaiban megújítják majd az eddig ismert szoftveres irányítási hagyományokat. Az Exact Magyarország a nemzetközi trendeket követve elsőként készül bevezetni hazánkban az e-business új megoldásaira épülő termékét, amelyet nemzetközi szinten több vállalat is rendkívüli sikerrel használ. Az Exact mindemellett továbbra is fenntartja kiterjedt tanácsadói hálózatát, hiszen az elmúlt évek prognózisainak megfelelően a konzultánsi tevékenységből származó megbízások volumene az idei évben megháromszorozódhat.

A Hollandiában 1984-ben alapított Exact Holding a világ valamennyi kontinensén összesen 60 leányvállalattal és 20 disztribútori partnerrel rendelkezik. Az Exact vállalatirányítási rendszerei világszerte olyan jelentős felhasználók munkáját segíti, mint egyebek mellett a Raiffeisen Investment, a Siemens, a KLM, a PriceWaterhouseCoopers, a L’Oreal, a Tele2 vagy a Caterpillar. Az Exact hazai leányvállalatának vállalatirányítási rendszerét Magyarországon egyebek mellett a Rynart Transport, a Lilly Hungária vagy a Hungarotruck használja sikeresen.

Az Exact Magyarország közel tíz éve működik hazánkban, mára félmilliárd forintot meghaladó éves forgalmával és többszáz állandó ügyfelével az ERP rendszerek multinacionális szállítói között a piac három vezető szolgáltatójának egyike. Az e-business-ben rejlő lehetőségek kihasználásával az Exact tervei szerint három éven belül megduplázza jelenlegi forgalmát, és a felhasználók számának tekintetében szintén radikális növekedésre számít.

Az Exact Magyarország irányítását az elmúlt év végén Kiss Judit vette át. A szakember mintegy 15 éve dolgozik a vállalatirányítási szoftverek piacán. Felfogása szerint az új vezetés legfontosabb feladata a piaci elvárásoknak megfelelően hamarosan bemutatásra kerülő új ERP szoftver bevezetése.

„Rendkívül izgalmas folyamat előtt állunk, és bízunk benne, hogy új rendszerünk hasonlóan nagy sikereket fog elérni a hazai felhasználók között, mint ahogy az a közelmúltban számos nemzetközi partnerünk esetében is történt. A robbanásszerű fejlődés, az egyértelműen pozitív piaci tendenciák a felkészült szolgáltatók számára komoly lehetőségeket hordoznak. Az Exact célja mindazonáltal az, hogy a magyarországi bevezetésre váró új megoldásunk sikere mellett partnereink ne csupán ERP szoftverszállítóként számítsanak ránk, hanem bármilyen jellegű informatikai kérdéssel hozzánk forduljanak. Az egyre összetettebb vállalati kihívások megválaszolására ugyanis csak a partnerek közötti komoly bizalom teremthet kellően erős alapokat.” – nyilatkozta Kiss Judit, az Exact Magyarország ügyvezető igazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik