Belföld

Az MDF-től kapott szakmai belépőt Anettka

A Blikk szerint Anettka az MDF médiaszakértőjeként fog dolgozni. A kisebbik ellenzéki párt sajtóosztályán a FigyelőNetnek elmondták, hogy a műsorvezető ugyan tőlük kapott állandó belépőt a Parlamentbe, de nem szánnak politikai szerepet a médiaszemélyiségnek.

Az MDF sajtószóvivője, Szép Zsuzsa lapunknak elmondta, hogy pártjuk több vezetője szerepel Anettka késő esti politikai műsorában. A műsorvezető ennek kapcsán kért belépőigazolványt a konzervatív párttól, hogy jobban megismerje a képviselők munkáját.

Az állandó szakmai belépő arra ad lehetőséget, hogy bármikor, bármelyik kapun be lehessen jutni az Országgyűlés épületébe. Természetesen Anettkának alkalmankénti egyszeri belépőket is adhatott volna a párt. A sajtószóvivő szerint azonban azért szakmai belépőt adtak, mert a műsorvezető ilyet kért. Szép Zsuzsa azt is elmondta, hogy semmiféle politikai együttműködésről nincs szó.

A botrányokat kavaró médiaszemélyiség a Blikknek azt nyilatkozta, hogy megtiszteltetés, hogy elnyerte a párt prominens politikusainak tetszését, és így a választásokig részt vesz a munkában. Nem párttag, de egyetért az MDF politikájával. „Én vagyok a legkisebb fogaskerék a gépezetben, de ígérem, én leszek a leghangosabb” – mondta a műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik