Belföld

www.ingatlanlizing.info: ingatlanlízing már 5 M Ft-tól!

Az ingatlanlízing szolgáltatás keretében visszlízing, valamint ingatlanlízing + beruházási hitel konstrukciók is megvalósíthatók! Az ingatlanlízing már 5 millió Ft-tól igénybe vehető!

Az Ingatlanlízing.info –n elérhető szolgáltatás keretében az ingatlanlízing ügyletek során elsősorban ipari, üzleti jellegű ingatlanok lízing formájában történő megvásárlására van lehetőség, de lakások lízingje is megoldható.

Ingatlan visszlízing esetén önerőre nincs szükség a konstrukció miatt.

Ingatlanlízing + beruházási hitel konstrukció esetén a terület megvásárlása lízing konsrukcióban történik, a megvalósuló beruházásra pedig beruházási hitelt tudunk nyújtani, kedvező feltételekkel. Nagyobb részben finanszírozható a beruházás, ha a terület ingatlanlízing formájában kerül megvételre.

Előnyeink között szerepel, hogy BAR-listás és végrehajtás alatti ingatlan is finanszírozható lehet.
BAR-listás ügyfél ingatlan ügylete – a hitelminősítéstől függően – is ingatlanlízing formájában finanszírozható lehet. Az elbírálás egyedi, de nem kizáró ok, ha valaki szerepel a BAR-listán.
Végrehajtási eljárás alatt is az ingatlan ügylet – a hitelminősítéstől függően – ingatlanlízing formájában finanszírozható lehet, ahol a végrehajtó kifizetése megtörténhet.
Egyszerű és rugalmas ügyintézés, gyors hitelbírálat.

A www.ingatlanlizing.info honlap az ipari, üzleti ingatlanok, cégek közvetítésével foglalkozó www.ipariingatlanok.hu keretszerkezetének a felhasználásával készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik