Belföld

Hitel minden napra

Egy sikeres cégvezető hosszú távon gondolkodik. Tervei vannak, stratégiákat alkot, és hamar eljut a felismeréshez; ezekhez a tervekhez bizony pénzre van szükség. Közben a cég működik, bevételt termel, amit nem minden esetben szerencsés azonnal napi kiadásokra fordítani.

Ennek megoldására született meg a hitelkártya, amely persze nem új, hiszen a magánszemélyek számára már régóta nyitva álló lehetőség. A cégek számára biztosított üzleti hitelkártya azonban még ma is unikumnak számít a hazai piacon. A CIB Bank mostantól ezzel a különleges lehetőséggel is a vállalatok, vállalkozások rendelkezésére áll, akár 10 millió forintos hitelkerettel. Ez a kártya megspórolja a vállalkozásoknak a folyamatos hitelügyintézés gondjait, hiszen egyszeri hitelbírálattal meg lehet szerezni az állandóan rendelkezésre álló hitelkeretet – akár tárgyi fedezet nélkül is – és a vállalkozás onnantól kezdve a bank pénzét költheti. Akár 45 napig kamatmentesen! Az üzleti hitelkártya külföldön és belföldön egyaránt használható, akár a napi kiadások fedezésére, akár váratlan problémák megoldására: használhatja például üzleti utazások során – ingyenes utasbiztosítással –, üzemanyag-vásárlásnál, árubeszerzésnél vagy akár partnerek vendéglátásakor is.

A törlesztés rugalmas, elég havonta egyszer, utólag rendezni a tartozásokat. A cég az üzleti hitelkártyához korlátlan számú társkártyát igényelhet, így a házon belüli munkamegosztás gyakorlatán sem kell változtatni, hiszen a társkártyával rendelkező munkatársak is hozzáférhetnek a jóváhagyott hitelkerethez. A kártyahasználat biztonságának növelése érdekében a fő kártyabirtokos (például az ügyvezető) készpénzfelvételi és vásárlási limiteket határozhat meg a társkártyákra is, akár kártyánként eltérő mértékben. A havi limitbeállítás segítségével megszabhatja, hogy kollégái mekkora összegig használhatják hitelkártyájukat. Természetesen a főkártya és társkártyák tranzakciói folyamatosan nyomon követhetőek: a CIB Üzleti Hitelkártyához díjmentesen jár a CIB Mobilbank Kártyafigyelő rendszer szolgáltatása.

További információt a CIB Bank telefonos ügyfélszolgálatán, a CIB Hitelvonalon kaphat, a 06 40 222 333-as éjjel-nappal hívható telefonszámon.

Részletek

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik