Belföld

www.adriatica.net – az Év Honlapja 2005 Különdíj-Nyertese!

Az adriatica.net különdíjat nyert a 2005-ben megrendezett "Év Honlapja" versenyen. A díjat az adriatica.net munkatársai a Magyar Marketing Szövetség által múlt héten rendezett Marketing Konferencián, Sopronban vették át az esti fogadáson.

Az Év Honlapja díjazottjai közül egyébként – mint utazási iroda site – csak az adriatica.net nyert díjat. Erre a zágrábi központú online utazási iroda azért is nagyon büszke, mivel nincs Magyarországon bejegyzett irodája; minden web-design- és tartalomfrissítési tevékenység Zágrábból zajlik, többségében horvát alkalmazottakkal. A Zágrábban dolgozó, magyarországi relációs marketing feladatokért felelős Nagy Krisztina elmondása szerint az adriatica.net Horvátországon kívűl most először pályázott meg honlappal kapcsolatos díjat, ezért is örültek nagyon az Év Honlapja díjnak és elismerésnek.

Az adriatica.net egyébként ma a legtöbb horvátországi szállást ajánlja egy weboldalon, téli szezonra pedig síelési desztinációkon ajánl szállásokat; Ausztriába, Olaszországba, Szlovéniába és Csehországba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik