Belföld

Elektronikus közbeszerzési megoldás

Az Atigris Informatika Rt. fejlesztése a közbeszerzéseket bonyolító, beszerző szervezetek napi tevékenységét támogatja.

A közbeszerzéseket bonyolító beszerző szervezetek napi tevékenységének informatikai támogatására szolgál az Atigris Informatika Rt. által fejlesztett BIR elnevezésű szoftvermegoldás. A Közbeszerzési Törvényben és a kapcsolódó jogszabályokban rögzített rendnek mindenben megfelelő rendszer használatával, valamennyi eljárási formára vonatkozóan egyszerűen nyomonkövethető a beszerzések teljes folyamata, az igény felmerülésétől, a döntésen át, a megkötött szerződések teljesítéséig. A Microsoft technológiai alapokon létrehozott ún. háromrétegű alkalmazás nem igényli költséges alapszoftverek biztosítását és rugalmasan illeszthető a szervezetek működését meghatározó speciális belső rendelkezésekhez is. A rendszerbe épített lekérdezések segítségével, az eljárások megzavarása nélkül, differenciáltan kielégíthetők mindazok a jogos információs igények amelyek a szervezet vezetői és irányítói részéről, illetőleg a nyilvánosság oldaláról felmerülnek. A BIR már működik az alkalmazók megelégedésre a honvédelmi tárca központi beszerző intézményénél.

Az Atigris Informatika Rt. bemutatása.
Az Atigris Informatika Rt, a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplője. Üzleti hatékonyságot növelő, komplex informatikai- és üzleti megoldásokkal szolgálja ügyfeleit. Segít az igények felmérésében, a rendszerek kiválasztásában, tervezésében, bevezetésében és működtetésében. Saját termékei, és megoldásai mellett több világcéggel dolgozik együtt az informatikai biztonság és a dokumentumkezelés területén. A Microsoft legnagyobb magyarországi partnere, a Microsoft Gold Partneri cím birtokosa. Az Atigris a Microsoft teljes palettáját kínálja az irodai szoftverektől a Navision és CRM illetve portál megoldásokon át az elektronikus oktatási rendszerekig.
Az Számalk Informatika Rt. 2005 áprilisában – egy image megújító kampány keretében – a tradicionális és jól ismert nevét változtatta Atigris Informatika Rt.-re.

Atigris Informatika Rt.
1119 Budapest, Etele út 57.
Tel.: 206-1996
Fax.: 206-2008

Email: adminisztracio@atigris.hu
WEB: www.atigris.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik