Belföld

A Microsoft legnagyobb partnere ismét az Atigris

A Microsoft most zárult pénzügyi évében az elmúlt évek hagyományait folytatva az Atigris Informatika Rt. volt a világcég legnagyobb hazai partnere.

Az Atigris mintegy 10 százalékos növekedéssel több, mint 3 milliárd forintért értékesített Microsoft termékeket és szolgáltatásokat, elsősorban a versenyszféra, illetve az államigazgatás számára. Tapasztalataink szerint a redmondi óriáscég megoldásai és termékei iránt töretlen a bizalom, a vásárlások elsősorban a vállalati szférában emelkedtek. A mostani pénzügyi évben is szeretnénk az elért pozíciót megtartani hasonló növekedés mellett, a fókuszban a biztonsági megoldások állnak majd –mondta el Papp Tibor vezérigazgató.

Az Atigris Informatika Rt. bemutatása.
Az Atigris Informatika Rt, a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplője. Üzleti hatékonyságot növelő, komplex informatikai- és üzleti megoldásokkal szolgálja ügyfeleit. Segít az igények felmérésében, a rendszerek kiválasztásában, tervezésében, bevezetésében és működtetésében. Saját termékei, és megoldásai mellett több világcéggel dolgozik együtt az informatikai biztonság és a dokumentumkezelés területén. A Microsoft legnagyobb magyarországi partnere, a Microsoft Gold Partneri cím birtokosa. Az Atigris a Microsoft teljes palettáját kínálja az irodai szoftverektől a Navision és CRM illetve portál megoldásokon át az elektronikus oktatási rendszerekig.
Az Számalk Informatika Rt. 2005 áprilisában – egy image megújító kampány keretében – a tradicionális és jól ismert nevét változtatta Atigris Informatika Rt.-re.

Atigris Informatika Rt.
1119 Budapest, Etele út 57.
Tel.: 206-1996
Fax.: 206-2008

Email: adminisztracio@atigris.hu
WEB: www.atigris.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik