Belföld

iBOLT Portál

Ne csak higgye, hogy kézben tartja a vállalata működését, hanem győződjön meg róla a saját szemével a legmodernebb vállalati portálok egyik világhí­rű képviselőjének segítségével: szerezze meg a nagyteljesí­tményű, Java alapú iBOLT Portált!
EGYSZERI ÉS VERHETETLEN AJÁNLAT:
PORTAL SZOFTVERT INGYEN!
JÁTSSZON ÉS NYERJEN!


iBOLT Portál 1

A nagyításhoz kattintson a képre!

Az iBOLT Portál egy nagyteljesítményű Java alapú vállalati portál, amely a magas szintű személyre szabhatóság, fejlett tartalom- és folyamatmenedzsment, kiterjedt kereső funkciók, kivételes üzleti szabályadminisztráció és egy robusztus alkalmazásszerver integrált kombinációja.

Az iBOLT Portál személyre szabott és valós idejű hozzáférést tesz lehetővé a szervezeti alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz.

Az alább felsorolt képességek széles köre biztosítja a szervezet számára egy rugalmas és erőteljes portál megteremtésének lehetőségét:

• Szerepközpontú személyre szabhatóság – implicit és explicit felhasználói igények megvalósítása, beleértve egy testre szabható munkakörnyezeti sablont is.

• Hatékony üzletiszabály-motor – a paraméterek széles körének használata az üzleti szabályok megvalósításában, a személyes jelleg, a jogosultságok, a munkafolyamatok és a megjelenítés kialakításában. A felhasználóbarát felület lehetővé teszi a szabályok létrehozását és módosítását programozás nélkül.

• Fejlett keresőfunkciók – integrált szemantikai keresőmotor többnyelvű támogatással.


iBOLT Portál 2

A nagyításhoz kattintson a képre!

• Eszközkészlet a Portál testre szabásához – egy könnyen használható, egérkattintásokkal aktiválható szoftver fejlesztőkészlet a portletek, megjelenítési felületek, felhasználói profilok, üzleti szabályok, workflow-k és web-es alkalmazások tartalmának gyors testreszabására

• Grafikus (GUI) adminisztrációs felület – széleskörű funkcionalitással bíró, felhasználóbarát felület a felhasználói hozzáférések felügyeletére

• Fejlett tartalomkezelés – tartalmak összegyűjtése és a szerzői jogok biztosítása, publikálás, engedélyezési workflow-k, verziókezelés, kategorizálás, mentés és tárolás, XML szolgáltatások, sablonok, és értesítések.

• Biztonság – fejlett azonosítási és jogosultsági rendszer, beleértve az LDAP-ot, az SSO-t és a néma beléptetést.

• Skálázható, nagy megbízhatóságú és robusztus architektúra – magas rendelkezésre állású portál, egyszerű és összetett platformokra.

• Csatolók külső szállítók termékeihez – Microsoft Exchange, Microsoft Sharepoint, Lotus Domino és a legtöbb standard adatbázis.

• Mobilkészülékek támogatása – WAP-on és SMS-ben.

Az iBOLT Portál felhasználói felülete könnyedén személyre szabható, amelyet nagymértékben támogat egy előre elkészített – azonnal munkára fogható komponensekből álló – mintaportál az iBOLT EIP (Enterprise Information Portal).

Néhány vélemény az iBOLT Portál felhasználói oldaláról:
Says Henk Raan, Facility Manager Amsterdam Arena: “A Magic iBolt Portal olyan nagy mértékben megnövelte a hatékonyságunkat, hogy már az első évben csak a portálnak köszönhetően 25.000 dolláros megtakarítást értünk el. A portál folyamatosan bővül és terjeszkedik.”


Orna Shohat, Izraeli Környezetvédelmi Minisztérium: “Az iBOLT Portál segítségével sikerült megnövelni a környezet és a lakosság közötti kapcsolatot. A korábbi honlap havi 7.000 látogatója és 300.000 találata helyett most 30.000 látogatót és 1.500.000 találatot tudhatunk magunkénak. Ezen felül az egy látogató által átlagosan a portálon eltöltött idő 6 percről 32 percre nőtt.”

Tudjon meg többet a szoftverről és az akcióról itt!


iBOLT Portál 3





Ajánlott videó

Olvasói sztorik