Belföld

Az Atigris nyerte a Magyar Posta ECDL tenderét

Az e-learning piac alapos felmérését követően az Atigris Informatika Rt. multimédiás tananyagait választotta a Magyar Posta, dolgozói informatikai képzéséhez.

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság által bevizsgált és minősített ECDL tananyagok már számos nagyvállalat és közigazgatási intézmény képzési rendszerében bizonyították alkalmasságukat az ECDL vizsgákra való felkészülésben. A Microsoft irodai operációs rendszerek és irodai alkalmazások lehetőségeinek kihasználását segítő oktatási tartalmak az állami szféra számára a központosított közbeszerzés rendszerében is beszerezhetők, míg a közoktatási intézmények vásárlásait az Atigris Rt. különleges kedvezményekkel segíti.

A Magyar Posta gondot fordít arra, hogy a számítógéppel dolgozó több mint 10 000 alkalmazottja megfelelő képzésben részesüljön. A vállalat mind a tanfolyami részvétel és a vizsga, mind a bizonyítványszerzés lehetőségét szeretné megteremteni munkatársainak.

Az Atigris Informatika Rt. bemutatása:
Az Atigris Informatika Rt, a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplője. Üzleti hatékonyságot növelő, komplex informatikai- és üzleti megoldásokkal szolgálja ügyfeleit. Segít az igények felmérésében, a rendszerek kiválasztásában, tervezésében, bevezetésében és működtetésében. Saját termékei és megoldásai mellett több világcéggel dolgozik együtt az informatikai biztonság és a dokumentumkezelés területén. A Microsoft legnagyobb magyarországi partnere, a Microsoft Gold Partneri cím birtokosa. Az Atigris a Microsoft teljes palettáját kínálja az irodai szoftverektől a Navision és CRM illetve portál megoldásokon át az elektronikus oktatási rendszerekig.
Az Számalk Informatika Rt. 2005 áprilisában – egy image megújító kampány keretében – a tradicionális és jól ismert nevét változtatta Atigris Informatika Rt.-re. www.atigris.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik