Belföld

A Groupama a B&D ComMediát választotta

2005. augusztus 18., Budapest – Teljes körű hazai sajtókommunikációjának elvégzésére kötött együttműködési szerződést a Groupama Biztosító Rt. és a B&D ComMedia Kommunikációs Kft. augusztusban. Az ügynökség elsődleges felada

A B&D ComMedia a megbízást meghívásos tenderen nyerte el. A döntésben a kommunikációs ügynökség referenciái és szakembereinek több mint 10 éves tapasztalata játszott a legnagyobb szerepet, valamint az, hogy a Groupama által felállított szempontrendszer szerint a legjobb ajánlatot adták.

A magyar tulajdonú B&D ComMedia 1999 óta végez kommunikációs feladatokat állandó és eseti megbízói számára. Referenciái között vannak magyar és multinacionális cégek, amelyek többségében az IT és az FMCG piac szereplői, de a PR ügynökség a bankszektorban és az autókereskedelemben is végzett már sikeres PR-tevékenységet.

„Nagy elismerés a számunkra, hogy megbízásaink túlnyomó része meglévő ügyfeleink révén vagy újságírói ajánlásra érkezik hozzánk. A Groupama is a sajtóval való szoros együttműködésünknek köszönhetően keresett fel bennünket, ami azt mutatja, hogy az újságírók bizalommal vannak ügynökségünk iránt. Bízunk benne, hogy a többi ügyfelünkhöz hasonlóan a francia tulajdonú biztosító hazai sajtókommunikációja is sikeres lesz” – mondta Béres Anikó, a B&D ComMedia ügyvezető igazgatója.

A B&D ComMedia főbb állandó ügyfelei többek között: az adatmentésről és informatikai biztonsági tevékenységéről ismert KÜRT Computer Rendszerház Rt., a Szentkirályi Ásványvíz Kft., a vállalatirányítási rendszerek (CRM és ERP) tanácsadója, az LLP Budapest Kft., a számítástechnikai szolgáltatással és rendszerintegrációval foglalkozó Minor Rendszerház Rt., és az Agárdi Pálinkafőzde.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik