Belföld

Kiesésmentes ADSL szolgáltatóváltás az Externetnél

Ha egy ADSL előfizető szolgáltatóváltás mellett döntött, akár egy hónapig is internet nélkül maradhatott. Egészen mostanáig. Akik kedvezőbb árú, jobb minőségű szélessávú szolgáltatást keresnek, Magyarországon először Externet ADSL-re válthatnak kiesésmentesen.

Újdonság az Externetnél a kiesésmentes szolgáltatóváltás, mely a korábbi gyakorlattal ellentétben nem jár együtt az ADSL modem le- és felszerelésével, illetve a kapcsolat szünetelésével. Az Externet weboldalán az online megrendelést követően elindul a folyamat, melynek végén automatikusan, kiesésmentesen életbe lép az új szolgáltatás, így az előfizető nem marad internet kapcsolat nélkül. A szolgáltatóváltás díjmentes, az előfizetőnek csupán arról kell gondoskodnia, hogy korábbi szolgáltatójánál ne legyen díjtartozása, illetve érvényben lévő hűségnyilatkozata.

Új ADSL csomagok
Az Externet új ADSL csomagjaival az otthoni felhasználók már havonta bruttó 6990 forintért, míg az üzleti előfizetők mindössze nettó 8900 forintért juthatnak korlátlan internet hozzáféréshez, egyszeri belépési díj nélkül. Minden ADSL kapcsolathoz ingyenes spam- és vírusszűrést, valamint díjmentes tűzfalas védelmet is biztosít az Externet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik