Belföld

Az EpicorŽ 2005 egyik legizgalmasabb cége

A Start Magazine az Epicor számára a negyedik egymást követő évben ítélte oda az iparág rangos elismerését

A középvállalatok számára fejlesztett vállalati szoftvermegoldások vezető szállítója, az Epicor Software Corporation (NASDAQ: EPIC) bejelentette, hogy a Start magazin „2005 legizgalmasabb cégei” közé választotta. A mintegy 100 pályázó cég közül a Start magazin az Epicort a fejlett technológia iránti elkötelezettségéért választotta ki: az Epicor a világ 140 országában, több mint 20 ezer felhasználója számára nyújt lehetőséget az erőforrások lehető legtökéletesebb kihasználására, a költségek csökkentésére és a jövedelmezőség növelésére.
Az immár nyolc éves múltra visszatekintő, évenként odaítélt díjat azoknak a szoftver- és hardvergyártóknak az elismerésére hozták létre, akik a termelőiparág számára fejlesztenek innovatív alkalmazásokat. A pályázóknak be kellett mutatniuk legfontosabb termékeiket és azt, hogy ezek mennyiben egyediek; milyen növekedést értek el az elmúlt három évben; milyen díjakat és elismeréséket kaptak 2004-ben, illetve milyen teljesítményeket mutattak fel és milyen akadályokat győztek le ez idő alatt, valamint hogy mi teszi őket kimagaslóan „izgalmassá” versenytársaikkal szemben.
– „A Start ‘Legizgalmasabb vállalat’ versenyére kiválasztott cégek jelentős innovációs tevékenységről tesznek tanúbizonyságot egy nagy kihívást jelentő környezetben. Dicséretes, ahogy támogatják a gyártókat a globális piacokon folytatott versenyben és abban, hogy a rendelkezésre álló erőforrásokból a lehető legtöbbet hozhassák ki” – mondta Peggy Smedley, a Start magazin vezető szerkesztője.– „Nagy örömünkre szolgál, hogy kitüntethetjük ezeket a cégeket az iparág egyik legrangosabb elismerésével. Meggyőződésem, hogy a kitüntetett vállalatok az ágazat legjobbjai közül is a legjobbakat képviselik.”
Az Epicor megoldásait egyedi módon a középvállalati szegmens igényeihez fejlesztették, miközben nagyvállalati szintű funkcionalitást kínálnak a közepes piaci környezet sajátos korlátainak és kihívásainak megfelelő, teljes élettartamra vetített összköltség mellett. Az Epicor továbbra is úttörő szerepet tölt be az új technológiák – például a webes szolgáltatások és a szolgáltatásorientált architektúrák (SOA-k) – alkalmazásában. A cég kínálja az egyetlen olyan termelői ágazati megoldást, amely 100 százalékban SOA-alapú és optimalizált a nagy teljesítmény, fokozottabb üzleti aktivitás és a világon átívelő szállítói láncok jobb együttműködése érdekében.
– „Rendkívül megtisztelő számunkra, hogy a Start magazin szerkesztői ’2005. legizgalmasabb cégei’ közé szavaztak minket – nyilatkozta George Klaus, az Epicor vezérigazgatója és elnöke. – „Az, hogy ezt az elismerést negyedik egymást követő alkalommal nyerjük el, bizonyítja, mennyire komolyan vesszük, hogy valós üzleti megoldásokat kínálhassunk a gyártók számára az egész világon. Büszkék vagyunk arra, hogy folyamatosan segíthetjük a világ közepes piaci vállalkozásait üzleti céljaik és a gyorsabb befektetés-megtérülés elérésében az innovatív technológia felhasználásával.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik