Belföld

Ötöt rúgott a DVSC a Hajduk Splitnek

A DVSC-AVE Ásványvíz bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik fordulójába, miután hazai 3-0-ás sikerét követően idegenben 5-0-ra legyőzte a horvát Hajduk Split együttesét.

A DVSC ezután a főtáblára kerülésért a Manchester Uniteddel találkozik. Az első mérkőzést jövő kedden rendezik a legendás Old Trafford Stadionban.

Eredmény: Hajduk Split (horvát)-DVSC-AVE Ásványvíz 0-5 (0-3). Split, 22 ezer néző, v.: Havrilla (szlovák) Továbbjutott: a DVSC-AVE Ásványvíz, kettős győzelemmel, 8-0-ás összesítéssel. Gólszerzők: Halmosi (1., 27.), Kerekes (22.), Sidibe (75.), Kiss Z. (93.)

I. félidő:

1. perc: Dombi csapott le egy eladott labdára, és azonnal középre ívelt, ahol Halmosi érkezett és 10 méterről a kapus lábai között a hálóba lőtt (0-1).

22. perc: Halmosi csavart be egy szabadrúgást a jobb oldalról, és az ötösön helyezkedő Kerekes pazarul csúsztatott a jobb felső sarokba (0-2).

27. perc: egy magyar kontra végén Bogdanovic indította a bal oldalon érkező Halmosit, aki kiszorított szögből – a beadásra számító Kalét meglepve – a rövid sarokba lőtt (0-3).

42. perc: Grgurovic 23 méteres szabadrúgás a felső lécen csattant.

II. félidő:

56. perc: Bartolovic kapott labdát a 16-os előterében, majd 10 méterről a kapu közepébe lőtt, de a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot.

68. perc: Kiss Z. lőtt 30 méterről, de a nagy erejű lövést Kale védte.

75. perc: Kiss Z., majd Halmosi volt a labda útja, és a középpályás kihagyhatatlan helyzetbe hozta Sidibét, aki 5 méterről a kapu közepébe passzolt (0-4).

92-93. perc: Kiss Z. egyedül tört kapura, de 12 méterről passz helyett inkáb egyedül próbálkozott, de mellé lőtt. A szöglet után javított a középpályás, hiszen Böőr beadását a kapu jobb oldalába fejelte (0-5).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik