Belföld

A Supply & Demand Chain Executive magazin beválasztotta az EpicorŽ-t 2005 évi százas listájába

A sikeres szállítói lánc átalakításokra vonatkozóan vezetői útmutatónak számító Supply & Demand Chain Executive magazin bejelentette, hogy az Epicor bekerült a negyedik éve kihirdetésre kerülő százas listába (Supply & Demand Chain Executive 100).

A százas lista azokat a cégeket hivatott felsorolni, amelyek sikeres és innovatív gyakorlati ellátóilánc-alkalmazásokat implementáltak, és így kiindulási pontként szolgálnak a saját ellátóilánc-problémáikra választ kereső olvasók számára.

Az Epicort azért választották be a százas listába, mert megoldásai valóban támogatják a felhasználók ellátási és keresleti láncait, amint azt a Parsons Brinckerhoff példája is mutatja. Az 1885-ben alapított Parsons Brinckerhoff részt vett a világ néhány legnagyobb és legfontosabb közfeladati projektjének kivitelezésében, a MARTA („Metropolitan Atlanta Rapid Transit Authority”, Atlantai Városi Vasúti Igazgatóság) projekttől kezdve a kuvaiti Sabiya erőműig. A társaság az Epicor Procurement terméket használja: ez egy olyan teljes körű beszerzés-felügyeleti megoldás, amely zökkenőmentes kapcsolatot teremt a vevők és az eladók között a termékek és szolgáltatások közvetlen és közvetett beszerzése során, s így gördülékenyebbé és átláthatóbbá válnak a beszerzési folyamatok. A Parsons Brinckerhoff számára az Epicor Procurement használata a szerződéses beszerzéseknél költségmegtakarítást tett lehetővé azzal, hogy a vásárlóerő koncentrálásával lényegesen előnyösebb szállítói szerződéseket köthettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik