Belföld

Véget ért a 100 lépés program rendezvénysorozat

A miniszterelnök a MEO Kortárs Művészeti Gyűjtemény épületében a bejelentés előtt beszélt a szociálliberális kormány intézkedéseiről: a Fészekrakó programról, a családtámogatási rendszerről, az adók csökkentéséről, az autópálya építésekről.












Véget ért a 100 lépés program rendezvénysorozat 1



Véget ért a 100 lépés program rendezvénysorozat 2

Véget ért a 100 lépés program rendezvénysorozat 3
Gyurcsány a fórum hallgatói között (Fotó: MTI)
Véget ért a 100 lépés program rendezvénysorozat 4

“Eljött az ideje annak, hogy azt mondjuk: itt van ez a fantasztikus ország, olyan emberekkel, akik tudnak és szeretnek dolgozni, itt van egy ország, amelyik sokkal messzebbre akar jutni és amelyik országnak a teljesítményét sokan el akarják hazudni” – mondta a kormányfő.

Kiemelte: a Száz lépés programja egy igazságosabb Magyarországról szól. Arról szól, hogy nem fogadjuk el azokat az igazságtalanságokat, amelyek azt eredményezik, hogy nem az lesz gyermekeinkből ami képesség ott van bennük, hanem gyermekeink túlságosan sok esetben azt az utat járhatják be, amely utat számukra a születésük kijelölt – tette hozzá.

Megjegyezte: a kormány ugyanúgy, ahogy adóban ötéves programot hirdetett meg, a nyugdíj kérdésében is egy hosszú távú programot kíván kidolgozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik