Belföld

Sofitel – Budapest – személyi hír

2005. július - Semperger Judit az Accor-Pannonia Hotels Rt-hez tartozó ötcsillagos Sofitel Budapest szálloda marketing igazgatója anyai örömök elé néz, ezért munkáját 2005. július 11-től Szilágyi Zsuzsa folytatja tovább marketing manager-ként.

Semperger Judit, aki eredeti szakmája szerint közgazdász, 2000 szeptembere óta dolgozott a szállodában, kezdetben PR manager-ként, majd 3 évvel később a szálloda névváltásának sikeres lebonyolítása után marketing igazgatóként igyekezett a szálloda hírnevét tovább népszerűsíteni.

Utódja Szilágyi Zsuzsa az érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium francia speciális tagozata után a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolai Kar angol nyelvű idegenforgalom és szálloda szakán diplomázott. 2003-2004-ben kötelező gyakorlatát töltötte a Sofitel Budapest szállodában, először a „guest relations” részlegen, majd egy éven keresztül a marketingen, ahol a marketing igazgató munkáját segítette. Angolul és franciául felső fokon beszél, szabadidejében sportolni, olvasni, nyelveket tanulni és fotózni szeret.

A jövőben minden, a Sofitel Budapest szállodát érintő marketingkommunikációs kérdéssel kapcsolatban Szilágyi Zsuzsa áll a sajtó, a szakma és a partnerek rendelkezésére a következő elérhetőségeken:

Sofitel Budapest Marketing
Szilágyi Zsuzsa, marketing manager
Cím: Sofitel Budapest, 1052 Budapest, Roosevelt tér 2.
Tel.: 235 13 53
Fax: 266 91 02
e-mail: H3229-MK@accor.com

Accor-Pannonia Marketing
Király Zoltán, marketing igazgató
Cím: Accor-Pannonia Hotels Rt., 1075 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
Tel: 48 55 637
Fax: 48 55 638
e-mail: zoltan.kiraly@accor.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik