Belföld

Magyarországon is robban a videó e-mail technológia!

" A video e-mail újraértelmezi a szöveges üzeneteket az online kommunikációs mechanizmusokban. A szöveges alapú e-mail ugyanolyan elavulttá válik, mint a fekete-fehér tv."

- Forrester Research

Magyarországon is hódít a nyugaton forradalmi újdonságként megjelent videó e-mail technológia. Jeremy Schwartz, a Forrester médiaszakértője szerint az amerikai háztartások 57%-a öt éven belül havonta legalább egy alkalommal ki fogja használni a személyi rich media lehetőségeit. A streaming videó iparág egyik legjelentősebb szereplője, a MyVideoTalk egyre nagyobb szeletet hasít ki az online videó piacból. A tavalyi évben bemutatott fejlesztése lehetővé teszi, hogy a legfrissebb tömörítési és adatátviteli technológiát használva küldhessünk videó e-mail üzenteket – bárkinek a világon! A videó szoftver a szerveren játssza le a videókat, így nincs szükség hosszú letöltési időkre, mint azoknál az üzeneteknél, melyek csatolt fájlként érkeznek!

http://view2.myvideotalk.com/hipi1.asp?msgid=2928c101-aac0-47e0-975f-4d17be8fe6ef

A videó e-mail technológia lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy költséghatékony módon javítsák értékesítésük hatékonyságát. Akár terméket, akár szolgáltatást kívánunk bemutatni, vagy akár tréninget tartani, mindez lehetővé válik a videó-levél segítségével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik