Belföld

Forradalmi újdonság az online toborzási folyamatok kiszervezésének területén

A londoni székhelyű CVO Csoport, mely Európában vezető pozíciót tölt be a munkaerő-kiválasztás területén, és mely egyben Közép- és Kelet Európa vezető online toborzó cégének, a CV-Online-nak anyavállalata, elindította PreSelector Europe elnevezésű új szolgáltatását, mely egyedi online szolgáltatásokat nyújt internetes toborzást alkalmazó ügyfelei számára az online toborzási folyamatok kiszervezésének területén (recruitment outsourcing).

A PreSelector Europe számos vezető online toborzási céggel, így a Monster.com-mal és a CV-Online-nal való együttműködésben lefedi az EMEA régió (Európa, Közép-Kelet és Afrika) 40 piacát, így törekedve Európa első számú online recruitment outsourcing szolgáltatásának kiépítésére.

A PreSelector Europe egy olyan, forradalmian új megoldást nyújt cégek számára, mely segítségével az online toborzás teljes folyamata, a médiaválasztástól, a szövegírástól, az álláshirdetések elhelyezésén át a jelentkezések nyilvántartásáig és az önéletrajzok előszűréséig kiszervezhető egyetlen szolgáltató igénybevételével, mely ráadásul a teljes EMEA régiót lefedi.

A vállalat recruitment outsourcing központját Budapesten hozta létre, ahol toborzási és kiválasztási szakemberei 20 európai nyelven képesek megrendelőik igényeinek eleget tenni. Ily módon a PreSelector Europe lehetőséget nyújt ügyfeleinek az online toborzási weboldalak leghatékonyabb kihasználására, a toborzással járó legfáradságosabb folyamatok kiszervezésére és segít azoknak az előnyöknek a kiaknázásában, melyeket az Internet nyújt a magasan képzett szakemberek gyors, eredményes és költséghatékony felkutatásában.

Norrie Sinclair, a CVO csoport vezérigazgatója szerint: „Sok cég törekszik arra, hogy HR-vezetőit az online megtalálható tehetséges munkavállalók megtalálására ösztönözze. A PreSelector Europe lehetővé teszi cégek számára, hogy online toborzással kapcsolatos bonyolult folyamataikat kihelyezhessék egyetlen szolgáltatóhoz. Az álláshirdető fórumok megválasztásával, a szövegírással, a beérkező jelentkezések feldolgozásával, valamint a jelöltek előszűrésével, kiválasztásával járó nehézségek gyakran eltántorítják a kiválasztási szakembereket az Internet nyújtotta lehetőségek kihasználásától. Ezen folyamatok egyetlen, több nyelven kommunikáló és az EMEA régió lefedettségét biztosító szolgáltatóhoz való kihelyezése segítséget nyújt a cégeknek abban, hogy kihasználhassák azt a valóban nemzetközi lefedettséget és méretgazdaságosságot, melyet az online toborzás lehetősége kínál.

A PreSelector Europe segít a cégek ilyen problémáinak megoldásában, ugyanakkor viszonyítási alapjául is szolgál a különféle profilok/projektek erőforrás, idő és költséghatékonyság méréséhez úgy, hogy közben felhasználja az Internet és az outsourcing nyújtotta lehetőségeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik