Belföld

2,3 milliárdot nyert az ötös lottó győztese

Van telitalálatos szelvény az ötös lottón: Magyarország történetének harmadik legnagyobb nyereménye 2 milliárd 302 millió 41 ezer 279 forintot jelent az egyetlen öttalálatos szelvény tulajdonosának. A nyertes lottószámok: 18, 35, 56, 88, 90.

Szerencsejáték Rt. szóvivője, Somorai László szombat este elmondta, hogy 19 hét halmozódást követően nyerték meg a harmadik legnagyobb rekordnyereményt és a szelvény tulajdonosának 90 napon belül kell jelentkeznie.

A nyereményt legkorábban a sorsolást követő harmadik hét keddjén utalja a Szerencsejáték Rt. – közölte a szóvivő, hozzátéve: ekkora összeget csak átutalással fizetnek ki.

Somorai László hozzátette: a szerencsés nyertesnek a lottózókban is fellelhető, úgynevezett Nagy nyertes számot kell felhívnia, és a Szerencsejáték Rt. illetékesével kell egyeztetnie, mi legyen a nyeremény átvételének az eljárása.

A szóvivő leszögezte: a Szerencsejáték Rt. vállalja, hogy ha a nyertes nem akarja felfedni a személyét, akkor a társaságtól nem kerül ki személyes adata, vagy más, a beazonosításra alkalmas adat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik