Belföld

“MIÉNK ITT A RÉT”

Május végén rendezte meg a VT-SOFT hagyományos konferenciáját és ügyfélnapját a Petneházy réten, a Petneházy Club Hotelban. A szakmai programot több mint 200 résztvevő előtt Dr. Kiss József, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár főigazgatója nyitotta meg, az üzletágak mindegyikét rangos vendégelőadók képviselték.

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár főigazgatója, Dr. Kiss József megnyitójában az immár 16 éves cégkapcsolat méltatása mellett az OEP-re váró szakmai feladatok sokaságáról és azok megoldási módjáról szólt. Oroszlán Andrea, a Foglalkoztatási Hivatal Munkaügyi Nyilvántartó Központjának vezetője a VT-SOFT szoftverfejlesztéséről, a 2004-ben indult kormányzati programról „EMMA – az e-Közigazgatás első bástyája” címmel tartotta meg előadását.
A Microsoft digitális jövőképéről beszélt Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója, kiemelve a Microsoft vállalatirányítási rendszerekkel foglalkozó üzletágának egyre növekvő részesedését, míg Dr. Boda György, a Corvinus Egyetem főmunkatársa, egyetemi tanára a Microsoft Navision rendszer alkalmazási területei közül a tranzakciós és kontrolling rendszerek kapcsolatát választotta előadása tárgyául.
Kray György, a VT-SOFT Kft. CORSO üzletágának vezetője az ASP alapon működő integrált önkormányzati rendszerekről, Hegedüsné Szabó Ágnes ügyvezető a Pannonjob Kft-nél OPUS alapokon folyó HR outsourcingról beszélt, míg Bessenyei László, a Magyar Külkereskedelmi Bank főosztályvezetője a banki rendszerek felügyeletéről, az IT szolgáltatások, rendelkezésre állások mérhetőségéről és annak fontosságáról szólt előadásában.
A rendezvényt jó hangulatú golfprogram és kerti parti zárta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik