Belföld

Hát eldőlt, Fodor Attila írta, hogy KEDD ESTE!!!!

Kedves Szerkesztőség,


 


Az új FigyelőNet fejlesztésének jelenlegi munkálatai azt mutatják, hogy az új site-ra való átállás technikai és tartalmi feltételei a hétvégére érettek az indításra. Ez sok, sok ember feszített munkájának köszönhető, mind tartalmi, mind designeri, mind pedig fejlesztési oldalról. Ugyanakkor egy rendkívüli esemény miatt sajnos el kell tolnunk a site átállítását jövő hét kedd estére, azaz 10-ére. Az eltolás oka a biztos általatok is ismert T-csoport brandváltásával járó reklámmegjelenések.


 


A napi 450 ezer látogatóval rendelkező Startlapon ma reggeltől egy speciális hirdetést láthattok, a T-com megvásárolt egy egyedi megjelenést, amely rendkívüli technikai problémákat okozott a Sanoma legnagyobb internetes termékénél. Az alkalmazás futtatása azzal jár, hogy a Startlap szervere a jelenlegi látogatói számnak pontosan a dupláját érzékeli, kétszer töltődik le az oldal minden egyes meghívásnál (mintha egyik napról a másikra 900 ezer látogatója lenne a startlapnak). Ez rendkívüli terhelés, amelyet csak úgy tudunk kezelni, hogy a site-ot átállítottuk/átállítjuk új szerverekre. Ez azonban azzal jár, hogy Margitnak, mint az ügyben kompetens fejlesztőnek tegnap, ma, és még a hétvégén is ezzel kell foglalkoznia.


 


Annak érdekében, hogy megfelelő figyelem és energia jusson egy olyan kockázatokkal bíró művelethez, mint az FN átállítása, kénytelenek voltunk átrakni az FN indulását két nappal későbbre, kedd estére. Tudjuk, hogy ez a szerkesztőségnek többletmunkával jár, de sajnos most nem volt más választásunk. Ez a szerkesztőség érdeke is, mivel egy ilyen műveletre tényleg nagy figyelmet kell fordítani, ebben Viktor és a lapigazgató is egyetértett velünk a döntés meghozatalakor.


 


Megértéseteket kérem, és bízom benne, hogy a plusz két nap csúszással járó többletmunkák még kezelhető mértékűek lesznek számotokra.


 


Üdvözlettel:


Fodor Attila

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik