Belföld

Levélben rendelte meg Tasnádi a gyilkosságot

A rendőrség napokon belül meggyanúsítja Tasnádi Pétert, mert levélben megbízást adott egy volt rendőrtisztnek felesége meggyilkolására – értesült a Blikk.

A napokban előzetes letartóztatásba helyeztek egy újságírót, B. Pált akit emberölés előkészítésével vádolnak. A Blikk információi szerint a rendőrség több száz levelet és fegyvert is lefoglalt az újságírónál. A napilap rendőrségi információi szerint az egyik levélben Tasnádi egy volt rendőrt, egykori üzlettársát Labancz Ferencet bízta meg, hogy 750 ezer forintért gyilkolja meg feleségét. Labancz tagadja a rendőrség állításait, miszerint pénzt kapott volna Tasnáditól. Mindamellett a volt rendőr terepjáróját nemrégiben felgyújtották, és a nyomozók Tasnádit gyanúsítják felbújtóként.

A Magyar Nemzet korábban azt írta: Tasnádi Péter, miután tavaly tavasszal szabadult több éves börtönbüntetéséből, megpróbálta Labancz Ferencen behajtani a pénzt, de sikertelenül. Ekkor megbízott két embert azzal, hogy figyelmeztetés gyanánt gyújtsák fel Labancz terepjáróját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik