Belföld

Konkurensekből partnerek – A GriffSoft ügyviteli rendszerébe a NEXON bérügyviteli megoldását integrálja

A humáninformatika terén piacvezető NEXON bejelentette, hogy hosszú távú együttműködési megállapodást írt alá a GriffSoft Informatikai Rt.-vel. Ennek keretében a két vállalat a humánügyvitel területén köztük eddig fennálló konkurens viszonyt megszünteti, és a továbbiakban partnerként működik együtt.

A megállapodás eredményeként a GriffSoft Forrás-PC és Forrás-SQL nevű integrált ügyviteli rendszereinek humánügyviteli alrendszereit a jövőben a NEXON hr és bérügyviteli megoldására cseréli, ezzel integrálva a NEXON szoftvereit a Forrás ügyviteli portfoliójába.

„Meglévő és jövőbeni ügyfeleink fokozott kiszolgálása érdekében döntöttünk úgy, hogy igent mondunk a NEXON ajánlatára és az általunk fejlesztett komplex ügyviteli megoldást nyújtó Forrás-PC és Forrás-SQL rendszereink humáninformatikai moduljaként az e területen piacvezető NEXON megoldásait alkalmazzuk. Cégünk így még jobban tud koncentrálni a Forrás egyéb moduljainak fejlesztésére, színvonalának további emelésére, másrészt a bér és munkaügy területén az erre szakosodott NEXON nyújt – a Forrással teljesen integrált módon – bővülő szolgáltatásokat. Hisszük, hogy a magyar cégek fokozott együttműködésével, a piacaink és tudásunk koncentrációjával leszünk képesek pozitív választ adni az EU által diktált kihívásokra, és így valóban megnyugtató és hosszú távú partnerei lehetünk ügyfeleinknek. – mondta Szajbély György, a GriffSoft Informatikai Rt. igazgatósági elnöke.

Díjmentes átállás bővített szolgáltatásokkal

Az átállás kapcsán a GriffSoft jelenlegi ügyfeleinek nem kell licenszdíjat fizetniük, sőt ha valamelyikük nem rendelkezik a nexONBÉR futtatásához szükséges MS-SQL licensszel, a NEXON ezt is kedvezményesen, lényegesen a piaci ár alatt biztosítja számára. A nexONBÉR jogszabályi követését, ügyfélszolgálatát – a korábbi gyakorlathoz hasonlóan – követési díj ellenében a NEXON fogja nyújtani az egész országot lefedő irodahálózatán keresztül.

„A GriffSoft-al kötött – a hr üzletág megvásárlását eredményező – megállapodás szervesen illeszkedik a NEXON hosszú távú üzleti politikájába. Mára az összes jelentős vállalatirányítási, illetve ügyviteli rendszerhez kapcsolódik cégünk bér- és humánügyviteli portfoliója. Mostantól a Forrás programok felhasználói számára olyan továbbfejlesztett és integrált rendszert biztosítunk, melyben a bér, a HR és a munkaidő nyilvántartás feladatait is egységes keretben kezelhetik.” – mondta Ocskay Szilárd, a NEXON ügyvezető igazgatója.

Ezen kívül az ügyfeleknek arra is lehetőségük van, hogy eldöntsék, a bérügyvitel feladatait továbbra is házon belül szeretnék-e megoldani. Azok számára, akik a kihelyezés mellett döntenek, a NEXON outsourcing szolgáltatása biztosít előnyös megoldást. E szolgáltatás keretei között a cég budapesti és nyolc vidéki irodájából közel 50 000 munkavállaló bérét számfejti havonta.

Kapcsolódó webcím:
www.nexon.hu
www.griffsoft.hu

A NEXON-ról

A NEXON 1989-ben három fővel alakult, és együtt fejlődött a rendszerváltó Magyarországgal – mára a hazai humán informatikai megoldások piacvezető szolgáltatója. A több, mint 150 főt foglalkoztató cég 2004-es nettó árbevétele meghaladta az 1,6 milliárd forintot. Legfontosabb terméke a teljes körű bérügyviteli szolgáltatást nyújtó nexONBÉR (korábban BERENC), amely a folyamatos fejlesztésnek és az évi 10-15 frissítésnek köszönhetően a magyarországi szabályozásnak mindig megfelelő, megbízható és naprakész. További termékei a humán tőke sikeres alkalmazását biztosító nexONHR humánerőforrás-gazdálkodási rendszer, valamint a nexONTIME beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszer. Ezen kívül a cég nexONSOURCE márkanév alatt teljes körű bérszámfejtés-outsourcing szolgáltatást is nyújt.
A NEXON 1996 óta rendelkezik ISO 9001 minősítéssel, 2002-ben pedig – a szoftver termékek kategóriában elsőként – megkapta a legmagasabb szakmai felkészültséget elismerő Microsoft Gold Certified Partner címet. A NEXON ma tíz magyarországi telephelyén 2400 ügyfél és több mint 1 millió munkavállaló igényeit szolgálja ki.

A GriffSoft Informatikai Rt.-ről

A GriffSoft Rt. 16 éves eredményes szakmai múlttal rendelkező magyar ügyviteli szoftverfejlesztő és informatikai társaság. Az elmúlt 5 évben közel 150 projektet valósított meg, melynek eredményeként a Forrás-SQL rendszert több mint 800 cég, illetve intézmény használja a könyvelési, pénzügyi, kereskedelmi, logisztikai, termelési és egyéb feladatainak kezelésére. A GriffSoft Rt. a vezető hazai ügyviteli szoftverfejlesztő cégek közül a legdinamikusabban fejlődő társaság, munkatársainak száma 2005-re meghaladta a 70 főt, gazdálkodása kiegyensúlyozott és nyereséges. A GriffSoft Rt. teljes folyamatrendszere az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer szabályozási keretei szerint működik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik