Belföld

HÁROM ÚJABB PROLOGIS – JAS-FBG MEGÁLLAPODÁS LENGYELORSZÁGBAN

A ProLogis három újabb megállapodást kötött Lengyelország egyik vezető logisztikai cégével, a JAS-FBG S.A.-val, összesen 9 415 négyzetméter disztribúciós területről.

A megállapodás tárgyát a ProLogis Park Poznan II, a ProLogis Park Wroclaw és a ProLogis Park Sosnowiec különböző méretű területei alkotják. A megállapodás a King Sturge brókeri közreműködésével jött létre.

A JAS-FBG 1 950 négyzetméteres területet bérel a ProLogis második poznani létesítményében, a ProLogis Park Poznan II-ben. Mivel a régióban található első, összesen 43 000 négyzetméter területű ProLogis létesítmény teljes kihasználtsággal működik, a ProLogis egy második, összesen 45 500 négyzetméteres Park fejlesztéséről döntött. A Poznan II első két, összesen 31 200 négyzetméter alapterületű épülete idén októberében kerül átadásra.

A ProLogis Park Wroclaw és a ProLogis Park Sosnowiec a ProLogis két legutóbbi dél-lengyelországi beruházása. A megállapodás értelmében a JAS-FBG 2 850 négyzetméter területet bérel Wroclaw-ban, és 4 615 négyzetmétert Sosnowiec-ben. A ProLogis Park Sosnowiec két épületből álló, 49 000 négyzetméter iroda és raktárterületet magába foglaló korszerű disztribúciós központ lesz, amely Katowice agglomerációs körzetében, Lengyelország legfejlettebb ipari régiójában helyezkedik el, és amelynek mindkét épülete még az idén átadásra kerül. A ProLogis Park Wroclaw nyolc épülete összesen 165 000 négyzetméter iroda és raktárterületet fog magába foglalni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik