Belföld

Ezer ügyfél használja a McAfee IPS megoldásait

Az IntruShield és Entercept megoldások segítségével vált a vállalati biztonsági architektúra integráns részévé a behatolás megelőzés (IPS)

A McAfee exponenciális növekedést produkált a behatolás megelőzési megoldások (IPS) terén, és már elérte ezredik IPS ügyfelét. A McAfee IntruShield hálózat alapú és az Entercept host-oldali IPS megoldásaival egyedülálló megelőző védelmet kínálnak az ismert, nulladik napi és kódolt támadások ellen, valamint biztosítják a fenyegetések valósidejű felismerését és blokkolását.

Az IPS megoldások piacvezető pozícióját jelzi az ezredik telepített megoldás, amellyel a McAfee a legnagyobb IPS ügyfélkört tudhatja magáénak, valamint a legismertebb IPS megoldás szállító címét, amelyet már számos iparági elemző és elnyert termékdíj is bizonyít.

Ahogy a biztonsági fenyegetettségek felfedezése egyre nehezebbé válik, és a rosszindulatú kódok egyre kifinomultabbak, az ügyfeleknek az elérhető legjobb, következő generációs technológiára van szükségük, hogy tartani tudják a lépést a folyamatosan fejlődő veszélyekkel. Míg más gyártók első IPS termékeik bemutatásán dolgoznak, a McAfee már a teljes vállalkozói spektrum számára kínálja IPS megoldásait, legyen az nagyvállalat, szolgáltató, vagy kisvállalkozás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik