Belföld

Logisztikai konferencia Hőgyészen

A logisztikai szolgáltatások piaca az egyik legdinamikusabban fejlődő terület az európai gazdaságban. A raktározási, fuvarozási, szállítmányozási feladatok kiszervezése (outsourcingja) pedig soha nem volt még olyan divatos, mint manapság. A Magyar Logisztikai Egyesület 2005-ben, immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg hagyományossá vált Logisztikai Szolgáltatási Konferenciáját, ezúttal Hőgyészen, a Gróf Apponyi Kastélyszállóban, április 27. és 29. között.

A háromnapos rendezvényen a szakma legkiválóbb magyarországi képviselői találkoznak, hogy áttekintsék a logisztikai szolgáltatások helyzetét. (Előadást tart többek között a Magyar Posta Rt., a Hungarorak Kft. – McDonald’s outsourcing cége, a Nedcon Raktártechnikai Kft., az LCP Systems Kft. – RFID témában, az ESRI Magyarország Kft. vezetője – térinformatika korszerű használatáról). Terítékre kerülnek az ágazat időszerű, a napi gyakorlati munkához leginkább kötődő területei: a logisztikai központok és ipari parkok szolgáltatásai, a legmodernebb raktár-technológiák, a szállítás–szállítmányozás, a gyártás és termeltetés, valamint a kereskedelem logisztikai kérdései. Még mindig központi téma az információs és kommunikációs technológia, s egyre inkább azzá válik a környezetvédelem és az inverz (reverse) logisztika. Az előadásokon, cégbemutatókon, workshopokon kívül a kötetlen beszélgetések is a rendezvény legfontosabb programjai.
A konferencia helyszínén idén először, azzal egy időben rendezik meg a Logisztikai Termékbörzét is, mely ugyancsak kitűnő lehetőséget kínál a kapcsolatépítésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik