Belföld

A Számalkból Atigris lett!

Tisztelt Üzleti Partnerünk!
Örömmel tájékoztatom azokról a Társaságunk életében bekövetkezett változásokról, amelyek röviden így foglalhatók össze: A SZÁMALK ATIGRIS LETT.

A SZÁMALK Informatika Rt., a hazai informatikai piac egyik maghatározó szereplője, a Microsoft legnagyobb magyarországi partnere, a jövőben megújult szervezeti formában, kibővített szolgáltatási és termék kínálattal, de a megszokott rugalmassággal és megbízhatósággal áll ügyfelei rendelkezésére.

A tartalmi változások mellett működésünkben több – ügyfeleink elégedettségét növelő – újítást vezettünk be, és nem utolsó sorban nevünket is megváltoztattuk, azaz a jövőben az Atigris Informatika Rt. nevet viseljük. Ennek megfelelően honlapunk a jövőben a www.atigris.hu címen érhető el, az elektronikus leveleket pedig az adminisztracio@atigris.hu címre várjuk.

Mindmáig teljesen magyar tulajdonú cégünk több szakmai díj birtokosa. Hatékonyságot növelő, komplex informatikai- és üzleti megoldásainkat számos magyarországi nagyvállalat (köztük az OTP Bank Rt., a MOL Rt., és mások), illetve közigazgatási intézmény (minisztériumok és önkormányzati szervek) veszi igénybe.

Tisztelettel:

Papp Tibor
vezérigazgató

Atigris Informatika Rt.
1119 Budapest, Etele út 57.
Tel.: 206-1996
Fax.: 206-2008
Email: adminisztracio@atigris.hu
WEB: www.atigris.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik