Belföld

Új partner az Eversheds budapesti irodájánál

Az Eversheds brit óriás budapesti irodája, a Sándor Szegedi Szent-Ivány jogi cég új partnere Dr. Komáromi Pétert. A cég új neve: Sándor Szegedi Szent-Ivány & Komáromi.

Dr. Komáromi Péter karrierjét a hatvanas években kezdte a Külkereskedelmi Minisztériumban vállalati jogtanácsosként. Később vezetője volt a Magyar Kereskedelmi Kamara Választott Bíróságának és Jogi valamint Titkársági Főosztályának. Külföldi tapasztalatait New Yorkban, a magyar követség kereskedelmi tanácsosaként szerezte. 1992 óta Magyarországon a Seward & Kissel, majd a Squire, Sanders & Dempsey amerikai jogi cégeknél tevékenykedett hatékonyan.

A sikeres privatizációs ügyletek és a médiapiacon elért eredmények csatlakozott  Dr. Komáromi Péter az Eversheds csapatához. „Számomra előnyös lesz, hogy Brüsszel, Párizs és Koppenhága, valamint Olaszország, Bulgária és Spanyolország joggyakorlatát a nemzetközi hálózaton keresztül megismerhetem, és azt gazdagíthatom a magyar üzleti jog ismeretével. Klienseim egyre fokozódó EU-n belüli jelenlétet és terjeszkedését még jobban tudom majd az Eversheds páratlan európai hálózatán keresztül jogi eszközökkel segíteni. Remélem, hogy ez a partnerség egy kölcsönösen előnyös “- win win game lesz”- nyilatkozta Dr. Komáromi a kinevezését követően. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik