Belföld

Sakkom Interaktív – új ügyfél a média világából

Az informatika, a piackutatás és az oktatás után a média területén bővíti ügyfélbázisát a Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és pr ügynökség. A Sakkom a Hírek Média és Internet Technológiai Kft.-től kapott megbízást a cég teljes körű külső pr stratégiájának elkészítésére és végrehajtására. Az ügynökség feladata lesz többek között a Hírek Média portfoliójába tartozó vezető portálok, e-commerce megoldások, valamint a Maxima nevű direkt marketing rendszer pr kommunikációja.

Az 1998-ban alapított Hírek Média és Internet Technológiai Kft. magasan képzett szakember gárdájával az online média és kommunikáció, az email marketing, valamint az e-commerce szolgáltatások kiemelkedő hazai megoldásszállítója. A cég tulajdonosai a magyar cégvezetés, a német bmpAG és CEEV – Central & Eastern Europe Venture GmbH –, valamint az osztrák COM Partners. A Hírek Média portáljai naponta átlagosan 190 000 látogatót fogadnak, akik naponta 1 000 000 oldalt olvasnak el. A 800 000 regisztrált felhasználónak a direkt kommunikációs rendszerek átlagban napi 300 000 e-mailt küldenek.

„A Hírek Média 2001-ben nyerte el a Deloitte & Touche Technology Fast 50 első díját. Cégünk és portfoliónk azóta is folyamatosan bővül, ezért meglévő és új termékeink, szolgáltatásaink, megoldásaink pr kommunikációjának tervezésére és kivitelezésére tendert írtunk ki.” – mondta Trentin Tamás, a Hírek Média ügyvezető igazgatója. „A négy ügynökség meghívásával zajló kommunikációs tendert a legjobb ár-érték arányt felmutató, ugyanakkor piacismeretben és kreativitásban is a részünkről elvárt pluszt hozzáadni képes Sakkom Interaktív nyerte.” – ismertette a döntés okait az ügyvezető.

A mindössze 4 hónapja alakult Sakkom Interaktívnak – a NEXON, az NRC Piackutató, illetve a NetAcademia Oktatóközpont után – a Hírek Média a negyedik állandó kommunikációs megbízója, így a Sakkom ismét egy újabb iparágban veti meg a lábát. Az ügynökség legfontosabb feladata a cég tematikus portáljainak (Terminál, Tom’s Hardware, Jobinfo, Mobilvilág, Webmania), piacvezető e-commerce megoldásának (Depo), online keresőjének (Kurzor), , piacvezető online DM rendszerének (Maxima) és e-mail magazincsaládjának (Egyperces), valamint új termékeinek erősítése és népszerűsítése, mind a potenciális látogatók, mind a hirdetők körében.

Kapcsolódó webcím:

www.sakkom.hu
www.hirekmedia.hu

**************************************
A Sakkom Interaktívról

Szolgáltatásaink hatékonnyá és mérhetővé teszik ügyfeleink kommunikációját. A Sakkom Interaktív azonban nem csak egy a sok pr ügynökség közül, hiszen a klasszikus lehetőségeken túl átfogó internetstratégiával és online kommunikációs megoldásokkal tesszük interaktívvá partnereink webes megjelenését. Gondolkodásunk történetekre, eseményekre, előnyökre, a sajtó és a felhasználók igényeinek figyelembevételére épül, így könnyedén és hatékonyan találjuk meg a megfelelő fókuszpontokat, ügyfeleink pedig rövid időn belül számolhatnak üzleti eredményeik növekedésével.
Cégünk állandó megbízói közé tartozik a NEXON, Magyarország vezető humánügyviteli szolgáltatója, az egyedülálló internetes paneljéről és átfogó online médiakutatásairól ismert NRC Piackutató, a hivatalos Microsoft oktatóközpontként működő NetAcademia, valamint az online média, az email marketing, és az e-commerce hazai piacvezető megoldásszállítója, a Hírek Média és Internet Technológiai Kft.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik