Belföld

NextiraOne – Az Év Magyarországi Cisco Premier Partnere

A NextiraOne Magyarország, az informatika és a telekommunikációs szolgáltatások integrációjának egyik vezető szakértője elnyerte „Az év Premier Partnere" díjat a Cisco Systems Magyarországtól.

A díjat a stratégiai technológiák terén kiépített kompetenciájának, sikeres projektjeinek elismeréseként kapta a NextiraOne, különösen az IP telefónia, a hálózatbiztonság és a vezeték nélküli hálózatok területén elért eredményeiért. A NextiraOne több mint 10 esztendeje a Cisco Systems egyik legfontosabb partnere.

A két cég stratégiai együttműködésének célja, hogy az iparág vezető internetes hálózati rendszereit az ehhez kapcsolódó értéknövelt, ügyfélközpontú szolgáltatásokkal együtt biztosítsák ügyfeleik számára. „A Cisco technológiai megoldásait tökéletesen kiegészíti a NextiraOne egyedülálló szolgáltatásportfóliója. Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a NextiraOne Lifecycle Services TM, azaz a szolgáltatások teljes életciklusát átfogó megoldásunk segítségével az értékeléstől és tervezéstől kezdve a modellezésen és üzembe helyezésen át, folyamatos és magas szintű tanácsadást és menedzselési szolgáltatásokat biztosítunk számukra.” – nyilatkozta Tóth Ottó, a NextiraOne Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Cisco Systems Magyarország idén hatodik alkalommal, 13 kategóriában díjazta legkiválóbb hazai partnereit, a díjátadásra a Cisco egyik legjelentősebb éves összejövetele, a kanadai Vancouverben megrendezésre kerülő Cisco Partner Summit előtt került sor. A NextiraOne Magyarország nagy eséllyel pályázhatott hazánkban „Az év Premier Partnere” díjra, hiszen a korábban megszerzett Cisco minősítések mellett 2004-ben megfelelt a Cisco „IP Communications Specialization” szigorú követelményrendszerének is. A követelmények között szerepel a megfelelő szakmai háttér és tapasztalat, meghatározott számú, Cisco minősítéssel rendelkező rendszermérnök és kereskedő, továbbá megfelelően kiépített bemutató laboratórium. Ezek együttes megléte teszi lehetővé, hogy a NextiraOne egyre magasabb színvonalon biztosítsa ügyfeleinek a Cisco IP kommunikációs megoldásait.

A NextiraOne Magyarország jelenleg az alábbi Cisco minősítésekkel rendelkezik Magyarországon:

Premier Certified Partner
IP Communications Express specializáció
ATP – IPCC ENTERPRISE 5.0
Security VPN/Firewall Express specializáció
Wireless LAN specializáció
A NextiraOne a Cisco Systems teljes termékportfólióját forgalmazza, különös tekintettel az IP technológiára, a vezeték nélküli LAN, VPN Security, Network Menedzsment és Voice Access alkalmazásokra.

A Cisco kiemelt partnerei átfogó és naprakész termék- és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak Cisco megoldások tervezésében, telepítésében, üzemeltetésében, támogatásában, összetett hálózatok kiépítésében, valamint üzemeltetésében. Ahhoz, hogy egy partnercég megfeleljen a különböző minősítési szinteknek, nemzetközileg szabályozott program keretében rendkívül szigorú feltételrendszernek kell megfelelnie, és minősítését évről évre meg kell újítania.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik