Belföld

Centrumos mobilszámot használ Kupper

Miközben a Fidesz fővárosi frakcióvezetője, Kupper András korábban azt nyilatkozta, hogy nem is tudta, hogy nagybátyja tulajdonában van a legnagyobb fővárosi parkolási cég, a Centrum Kft. flottájához tartozó telefonszámot használta évek óta – adta hírül az Index internetes újság.

A fideszes Kupper néhány hónapja még azt nyilatkozta, hogy nem is tudta, hogy nagybátyja (ugyancsak Kupper András) többségi tulajdonában van Centrum Parkoló Rendszer Kft. (CPR), most pedig a cég flottájába illő telefonszámáról az Indexnek elmondta, hogy elvesztett telefonja helyett kért kölcsön egy mobilt nagybátyjától. A kártyát aztán megtartotta, mert sokan már ezen a számon keresték. Kupper azt is elárulta, hogy a hívószám már évek óta az ő nevén van, a számlát pedig maga fizeti.

Amint arról a Figyelő már korábban beszámolt, az idősebb Kupper András tavaly november 10-én kivásárolta tulajdonostársainak zömét, és immár 75 százalék feletti részesedést mondhat magáénak – a CPR-hez hasonló nevű és abban közvetlen befolyással bíró – Centrum Parkoló Szolgáltató és Kereskedelmi (CPSZK) Kft.-ben, azaz meghatározó befolyással bír Budapest legnagyobb parkolóhely-üzemeltető cégében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik