Belföld

Júliusban “újranyit” a Corvin Áruház

A Corvin Áruház főbérlője folyamatosan üzelmeltetve az áruházat tervezi felújítani azt, megőrizve hagyományos jellegét. Az ünnepélyes „újranyitását" még az első félévben tervezik.

A Tranzit Outlet mögött álló befektetői csoport a főbérlői jog birtokában számos más kereskedővel is tárgyalásokat kezdett a cél, hogy az első emeleten már nyitva tartó Tranzit Outlet kínálata mellett a második emeleten – hűen az áruházi koncepcióhoz – további termékcsoportokat is megtaláljanak majd a vásárlók.

A Tarnzit Outlet közleménye szerint a Corvin Áruház megőrzi hagyományos jellegét, de belülről megújul és az egész áruházban az egy nyitott térben lehet majd válogatni a termékek között.

A Tranzit Outlet mögött álló befektetői csoport egyik cége, az Imperiál Kft. hosszú távra bérelte ki az áruházat. A főbérlői jog birtokában számos más kereskedővel is tárgyalásokat kezdtek.

A Corvin 1926-ban Budapest első nagyáruházaként nyílt. Az áruház új üzemeltetőjének célja, hogy a jövőben a helyszínen minél több tartalmi és formai elemben felelevenítsék a régi időket.

Februári hírek szerint a teljes felújításra szoruló, és évek óta hirdetett áruházban február 15-én hagyott fel a munkával a Skála Divatház Rt. Az áruház földszintjén továbbra is működik a Kaiser’s szupermarket, a harmadik emeletet pedig szeptemberben veszik át a Skála Cooptól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik