Belföld

Újabb vezércsere az APEH-nél

admin
admin

2005. 03. 11. 12:11

Újabb vezető távozik az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivataltól (APEH). Szikora János, nemrég kinevezett elnök javaslatára a pénzügyminiszter felmenti Varga Árpádot, az APEH szakmai elnökhelyettesét - közölte az adóhivatal pénteken.

Helyét március 16-ától az a Juhász István veszi át, aki jelenleg a Pénzügyminisztérium adóoszályának főosztályvezető-helyettese.  Varga Árpád a behajtási, az adóügyi és az ellenőrzési területet felügyelte.  Az új elnökhelyettes matematikus és pénzügyi-számviteli főiskolai végzettséggel rendelkezik.

Az adóhivatal közleménye szerint Szikora János március 11-ével új igazgatókat nevezett ki két megyei szervezet élére. A Hajdú-Bihar megyei Igazgatóság vezetője Gáll Eszter lett, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóságot ezentúl Mogyorósiné Gábor Hajnalka irányítja.

Gáll Eszter üzemgazdász, gazdasági mérnök 1992-től az APEH Jász-Nagykun-Szolnok megyei Igazgatóságán ellenőrzési igazgatóhelyettesként. Mogyorósiné Gábor Hajnalka jogász, adótanácsadó 1988 óta dolgozik az APEH apparátusában, kinevezése előtt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság tájékoztatási szakterületét vezette.   
    
    
    

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.