Belföld

Bevásárlóközpontot is építene az AIG/Lincoln

Market Central névvel a Stop Shophoz hasonló, egyszintes üzletközpontokkal törne be a piacra az AIG/Lincoln - olvasható a Napi Gazdaságban.

A társaság a tervek szerint 2006 nyarán vagy legkésőbb szeptemberében már meg is nyitná első bevásárlóközpontját, amely 14-15 ezer négyzetméteres, s körülbelül harminc üzletet foglal majd magában. A 20 millió eurós beruházást még hét Market Central követné az elkövetkezendő 3-4 évben.

A tervek szerint a jövő év elején kezdik meg a Soroksári út, Haller utca, Szent Benedek utca és Pápay utca közötti telken elhelyezkedő Haller Kert irodaház építését – jelentették be a társaság tegnapi sajtótájékoztatóján. A beruházásnak helyet adó 8638 négyzetméteres ingatlanon az irodaház és a mélygarázs kapna helyet. 

Az AIG/Lincoln eddig öt beruházást indított el Magyarországon, melyek összértéke több mint 300 millió euró volt, s a teljes bérbe adható területe meghaladja a 200 ezer négyzetmétert. A cég ezekből eddig két-két irodaépületet és logisztikai központot adott át, ezek az Infopark Kutatási Központ, az Alkotás Point, az Airport Business Park és az M1 Business Park.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik