Belföld

Indulnak a GVOP-pályázatok

admin
admin

2005. 03. 01. 11:16

Keddi naptól lehet pályázatokat benyújtani a GVOP 2005. évi informatikai pályázati felhívásaira - közölte sajtóközleményében az Informatikai és Hirközlési Minisztérium.

A Gazdasági Versenyképesség Operatív Program Irányító Hatósága az Információs társadalom- és gazdaságfejlesztés prioritásán belül öt pályázati felhívást tett közzé, melyekre március 1-jétől december 31-ig folyamatosan lehet pályázatokat benyújtani a pályázatokat kezelő közreműködő szervezethez, az IT Információs Társadalom Kht-hoz.

Várhatóan márciusban újabb pályázat jelenik meg „Szélessávú hálózat önkormányzatok általi kiépítésének támogatása Magyarország üzletileg kevéssé vonzó településein” (GVOP 4.4.2) elnevezéssel.

A pályázatok jellemzően a tavalyi konstrukciókra épülnek, de az elmúlt pályázati év tapasztalatait és a pályázó szervezetek igényeit felmérve jelentős egyszerűsítések, pályázóbarát változások történtek amelynek részletei a www.itkht.hu nyitóoldalán olvashatóak.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.