Belföld

Robbie Williams duett-albumra készül

Nagy-Britannia minden kétséget kizáróan jelenleg legnépszerűbb popénekese, Robbie Williams ezúttal nem szólóban, hanem egy duett-albummal kedveskedik rajongótáborának, az angol The Daily Express lap híre szerint.

Az egyik kiszemeltje Jake Shears, a New York-i Scissor Sisters formáció frontembere. Az újság egy forrására hivatkozva arról ír, hogy Robbie a legutóbbi Brit Awards díjkiosztón egyezett meg az egyik “Olló Nővérrel”, mert olyan nagy hatással volt rá a produkciójuk. Az “angol Grammy-ről” három trófeával távozó Scissor Sisters ma már népszerűbb csapatnak számít a szigetországban, mint az Egyesült Államokban.

Robbie duett “kívánságlistáján” szerepelnek más nevek is, akik közül a legnagyobb meglepetést Tony Bennett és Andy Williams énekesek “hírbehozása” jelenti. Az amerikai show-biznisz örökifjú sztárjai már 80 felé közelednek, de még mindig nagyon népszerűek, főleg az idősebbeknél. Úgy tűnik, hogy Robbie Williams ezzel a választásával az érettebb korosztályokat szeretné magának megszerezni, mert az amerikai fiataloknál az eddigi lemezeit totális kudarc jellemezte.

Ha már duettekről van szó, akkor nem hiányozhat a lemezről, valami megkapó szépségű női hang sem, Robbie itt is biztosra megy, mert kiszemeltje az a Joss Stone, akit a brit popzene legígéretesebb fiatal csillagának tartanak. A készülő album dalainak a megírásához Los Angelesben már hozzálátott Stephen Duffy, aki Robbie Williams új szerző-partnere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik