Belföld

Új PR igazgató a GGK Directnél

Rózsa Gyöngyi a GGK Direct újonnan kinevezetett PR igazgatója. A szakember felvételével az innovatív kapcsolatmarketing ügynökség pr tevékenységeit kívánja erősíteni.

Az új PR igazgató feladata lesz a GGK Directnél a marketingkommunikációs és PR stratégiák kidolgozása, ügyfélszerzés, PR csapat irányítása, az ügyfelek teljes körű belső és külső kommunikációs tevékenységeinek tervezése és irányítása, szponzorációs projectek menedzselése.

Rózsa Gyöngyi (37) a Noguchi Porter Novellinél senior ügyféligazgatóként dolgozott 1999 – 2004 között. Ezt megelőzően a Budapesti Fesztiválzenekar PR vezetője volt, de dolgozott a Scala Hungary oktatási vezetőjeként, valamint a Szociális és Családügyi Minisztérium PR-eseként is.

Rózsa az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán szerezte első diplomáját angol-orosz szakon, majd az ELTE Tudományegyetemen diplomázott angol szakon. Rendelkezik újságírói diplomával és marketing-reklám menedzseri képzettséggel is.

A Noguchinál Rózsa feladata volt az ügyfélmunkán kívül (Bongrain, chello, Colgate-Palmolive, MOL) új ügyfelek szerzése, az ügyfelek kommunikációs és szponzorációs stratégiájának kidolgozása, válságkezelés illetve a Noguchi Cause Related Marketing tevékenységének megalapozása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik