Belföld

Ügyvédi iroda

Dr. Nemes András Ügyvédi Iroda Budapest (Ingatlan-, és Társasági- jogi iroda) Dr. Nemes András ügyvéd, Dr. Nemes Tamás ügyvédjelölt; http://www.drnemes.hu

A Dr. Nemes András Ügyvédi Iroda a polgári jog területén teljes körű jogi szolgáltatást nyújt. Az ügyvédi iroda
Budapesten két irodával rendelkezik, fő tevékenységi területei:

1. az ingatlanjog;
2. a társasági jog;
3. a családjog;
4. a sportjog;
5. társadalmi szervezetek joga;
6. szerződések joga.

1. Ingatlanokkal kapcsolatos jogügyletek a konzultációtól az okiratszerkesztésen át az ingatlan-nyilvántartási ügyintézésig. Adásvételi, ajándékozási, csere és vegyes szerződések, ingatlan vásárlás, hasznosítás és beruházás során felmerülő jogi szolgáltatások. Tanácsadás a vagyonátruházás során felmerülő adó- és illeték fizetési kötelezettségekkel, illetékkedvezményekkel és mentességekkel kapcsolatosan. Társasházak képviselete, társasházi alapító okiratok készítése. Ingatlanok használati mód változásának teljes körű ügyintézése. Ingatlan-nyilvántartási adatbázisból történő hatályos információk.

2. Gazdasági társaságok (közkereseti, betéti társaság; korlátolt felelősségű társaság; részvénytársaság; közhasznú társaság) alapítása, cégmódosítás, speciális társasági jogi szerződések okiratszerkesztése, szervezeti és működési-, fegyelmi és egyéb belső szabályzatok kidolgozása, gazdasági társaságok átalakulásával, végelszámolásával kapcsolatos komplex ügyintézés. idegen nyelvű okiratszerkesztés.

3. Házastársi, élettársi vagyonjogi viszonyok rendezése, rokon- és gyermektartással, kapcsolattartással összefüggő jogi képviselet és tanácsadás, okiratszerkesztés, cselekvőképességet érintő ügyek intézése, házasság felbontása során peres és peren kívüli képviselet.

4. Sportegyesületek, sportszakmai szervezetek alakulásával, működésével kapcsolatos jogi tanácsadás és teljes körű képviselet, sportági szakszövetségek jogi jellegű irányítása a hatályos és EU konform működés eléréséhez, belső szabályzatok készítése, sportjogi állásfoglalások, sport vonatkozású kártérítési ügyekben peren kívüli és perbeli képviselet. Irodánk tudományos kutatási területe a kártérítési felelősség a sportban.

5.Alapítványok, egyesületek, sportegyesületek alapítása, alapító okiratok, belső szabályzatok elkészítése, teljes körű jogi képviselet az okiratszerkesztéstől a közgyűlések levezetéséig, közhasznú, kiemelkedően közhasznú minősítés megszerzésében való közreműködés, feladatátvállalási és egyéb – államigazgatási szervekkel kötendő – megállapodások elkészítése.

6.Valamennyi nevesített és speciális szerződéstípus magyar és idegen nyelven történő megszerkesztése, nemzetközi vonatkozású kereskedelmi szerződések szerkesztése, már meglévő szerződések véleményezése, szállítási és fuvarozási szerződések elkészítése.

A 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Dr. Nemes András PhD. irodavezető ügyvédet három ügyvédjelölt segíti a munkában.
Szakszerű peres és peren kívüli jogi képviseletet, pontos okiratszerkesztést végez az iroda.

Az ügyvédi iroda honlapján megtalálható a legteljesebb hazai
Cégjogi információtár a http://www.drnemes.hu/jogszabalyok/index.html oldalon.

Családjogi információtár érhető el http://www.drnemes.hu/jogszabalyok/csaladjog.html címen.

On-line jogi tanácsadás érhető el a http://www.drnemes.hu/elfogad.html címen.

Személyes konzultációra időpontot az info@drnemes.hu e-mail címen, vagy a 321 6864-es; vagy a (30) 242 37 43-as telefonszámokon kérhet.


Címkék: Hírforrás

Ajánlott videó mutasd mind

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.