Belföld

Zenés varázslat a Superkids óvodában

A United Way Magyarország és a Superkids Nemzetközi Óvoda jótékonysági családi rendezvényre invitálja az érdeklődőket „A Zene Varázsa" címmel, február 12-én szombaton 10-től 15 óráig a Superkids Óvodába (Budapest II., Völgy utca 1-3.; a Moszkva térről induló 56-os villamos Vadaskerti utcai megállójánál).

A programban szerepelnek többek között ÉRDI TAMÁS fiatal zongoraművész, UNGÁR ANIKÓ bűvész, felcsendülnek Geoffrey Thomas BACH átdolgozásai, játszik a Balogh Kálmán Gypsy Jazz Band és a Metzker Barokk Trió. Arcfestés, mézeskalács műhely, szalmafonás, bohócok, kirakodóvásár várják a kikapcsolódni vágyó családokat, és értékes tombola-nyeremények találnak gazdára. A részvételért cserébe családonként 1,000 Ft-os adományt kérnek a vendégektől.

A szervezők a befolyó adományokat a United Way Magyarország jótékonysági szervezet és a Gaudeamus Alapítvány javára ajánlják fel (http://www.unitedway.hu). A United Way Magyarország adományokat gyűjt és továbbít civil szervezeteknek, támogatta már többek között a Down Alapítványt, a Vakok Országos Szövetségét és a Magyar Hospice Alapítványt. A gyűjtött adományok hasonló ügyeket szolgálnak majd, és segítik a United Way Magyarország működését. A Gaudemus Alapítvány a Superkids Óvoda fenntartója, jelen támogatást egy minden európai uniós szabálynak megfelelő játszótér kialakítására fordítják, mely remélhetőleg mintaként szolgál majd a többi magyar óvoda számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik