Belföld

Sikeres évet zárt a WINFORM Informatikai Kft

A 2004-es esztendőben több mint negyven százalékkal növelte forgalmát a WINFORM Informatikai Kft, a WinNER Integrált Vállalatirányítási rendszer fejlesztője.

Sikeres évet zárt a WINFORM Informatikai Kft.

A 2004-es esztendőben több mint negyven százalékkal növelte forgalmát a WINFORM Informatikai Kft, a WinNER Integrált Vállalatirányítási rendszer fejlesztője. Az elmúlt esztendőben több mint egy tucat vállalkozásnál került bevezetésre, az öt éve forgalmazott, WinNER Integrált Vállalatirányítási rendszer. A WinNER Integrált Vállalatirányítási rendszer felhasználói a KKV szektor vállalkozásai. A WinNER rendszer állja az összehasonlítást a KKV szektorban pozícionált külföldi rendszerekkel is.

Az értékesítési eredményeken túl bevezetésre került a WINFORM Kft-nél az ISO-9001 minőségirányítási rendszer. A WINFORM Informatikai Kft fő profilja integrált, nagy megbízhatóságú komplex ügyviteli, illetve vállalatirányítási megoldások fejlesztése és forgalmazása.

A WINFORM Kft évtizedes szisztematikus fejlesztéseinek alapvető célja, egy általános jellegű ügyviteli keretrendszer elkészítése volt. Az elkészült rendszer és adatmodell segítségével a minden felhasználó sikeresen integrálhatja a pénzügyi, gyártási és kereskedelmi tevékenységének teljes vertikumát. Az egymásra épülő modulrendszer lehetővé teszi a felhasználók igényeinek megfelelő struktúra kialakítását és a rendszer több lépcsős bevezetését is. Az alkalmazott technológia lehetőséget biztosít a vállalati fejlődés, növekedés miatt később szükségessé váló hardver-bővítés követésére, a sokféle támogatott környezet miatt akár platform-váltás során is átvihető, portolható a rendszer.

A WINFORM Kft az utóbbi hónapokban internetes help-desk rendszert is kialakított, ügyfelei minél jobb kiszolgálása érdekében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik