Belföld

Közszereplő lehet Fenyő gyilkosának megbízója

A Magyar Hírlap információi szerint egy ismert közszereplő lehetett Fenyő János gyilkosának megbízója.

Teljes a hírzárlat a rendőrségen a hét évvel ezelőtti Fenyő-gyilkosság ügyében, miután a nyomozók az elmúlt hetekben mind közelebb kerültek azokhoz a személyekhez, akik kivégezték Fenyő Jánost, a Vico birodalom fejét – olvasható a lapban.


A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak információi szerint már pontosan tudják, hogy ki volt az a fiatalember, aki néhány lépésről gépfegyverrel tüzet nyitott Fenyő János Mercedesére.


A gyilkos, miután megölte Fenyőt, a fegyvert, majd sapkáját és kabátját hátrahagyva, futva menekült el a helyszínről. A ruhadarabokon talált hajszálminták tökéletesen alkalmasak az illető azonosítására. Ám egyelőre nem tudni, merre bujkál a tettes, így nincs lehetőség az ellenőrzésre.


A lap úgy tudja, hogy a megbízó személyét is sikerült behatárolni, az illető feltehetőleg egy ismert médiaszemélyiség, de mivel a megbízás többszörös áttételeken keresztül jutott el a végrehajtókig, közvetett bizonyítékot nem lehet felmutatni az illetővel szemben.


A lap azt írja, hogy rendőrség reményei szerint akár már két hónap múlva bekísérhetik az elkövetőket, illetve a gyikosság megrendelőjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik