Belföld

Kiosztották a StartLab-pályázat díjait

Lezárult a Startlap és a Carnation Internet Tanácsadó Rt. 16-24 év közötti diákok és fiatalok részére kiírt tehetségkutató pályázata, a StartLab.

A pályázat célja az volt, hogy lehetőséget és platformot teremtsen azon tehetséges fiatalok számára, akik érdeklődnek a kommunikációs technológiai újdonságok iránt, és ötleteik, elképzeléseik vannak azok fejlődésével kapcsolatban – fogalmazta meg a pályázat alapötletét Gerentsér Imre, a Sanoma Új Média divíziójának igazgatója.

Pályázni az alábbi három témakörben lehetett:
1. Szerinted milyen lesz az Internet 20 év múlva?
2. Milyen online szolgáltatások ösztönöznék a broadband (szélessávú Internet kapcsolat) terjedését?
3. Hogyan hasznosítanád az online távirányítást? 

A beérkezett pályaművek közül a zsűri Vajda Milán, Demmel Dániel és Zsamba István munkáját ítélte a legjobbnak. A nyertesek a Sanoma online diviziójának jóvoltából egy éves szélessávú Internet előfizetést kaptak. Emellett a 3 legjobb pályázatot a zsűriben is résztvevő három cég, az Albacomp, a Canon és a PlayStation által felajánlott díjakkal is jutalmazták.

A díjak mellett a legtehetségesebb pályázók részére a pályázat kiírói felajánlottak egy-egy hónapos szakmai gyakorlatot Sanoma Internet divíziójánál valamint a Carnation Internet Tanácsadó Rt-nél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik