Belföld

3G-s magazin indult az interneten

Elindult Magyarország első harmadik generációs online mobilkommunikációs magazinja, amely az UMTS (3G) hálózat előnyeiről és sokrétű felhasználási lehetőségeiről igyekszik meggyőzni az olvasókat.

A 3gsm.hu internetes mobilkommunikációs magazin közleménye szerint az intnetes lap célkitűzése, hogy a még sokak által nem, vagy alig ismert, idén hazánkba is betörő technológiát megismertesse, közelebb vigye a felhasználókhoz és naprakész hazai és nemzetközi információkat megosztva valós, átlátható képet adjon Magyarország csaknem 9 millió mobiltelefon felhasználójának az UMTS által elérhető lehetőségekről.

A napi hírek, cikkek mellett a 3gsm.hu világjáró rovatában olyan külföldi országok mobiltrendjeiről, tarifáiról, lehetőségeiről, piacáról is olvashatnak elemzéseket az olvasók, ahol már létezik működő kereskedelmi harmadik generációs hálózat és azt már több éve használják az előfizetők. Emellett természetesen az egyre bővülő UMTS eszköztár egyes tagjainak (telefonok, kártyák, kiegészítők) részletes képpel és videóanyagokkal illusztrált tesztjei is helyet kapnak a portálon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik