Belföld

Budapesti hídfőállást épít egy izraeli plasztikai sebész cég

Az izraeli Proportzia PMC plasztikai sebészeti vállalkozása, az Aesthetica International Medical Centers Budapesten a Bank Centerben nyitotta meg első európai klinikáját, amelyet az európai terjeszkedésük központjának is tekintenek.

Ron Grynholc az Aesthetica IMC fő tulajdonosa és cégvezetője szerdán a Budapesten tartott sajtótájékoztatón elmondta azt is, hogy további három klinikát terveznek Magyarországon. Hamarosan Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban is megjelenik az Aesthetica IMC – tette hozzá.

A várható bevételre vonatkozóan számadatot a tulajdonos nem kívánt közölni, az MTI kérdésére csak annyit mondott, hogy több százezer eurót fektettek be Magyarországon és további beruházásokat terveznek jó megtérüléssel.

Itthon évente tíz-húszezer esztétikai beavatkozást végeznek el – mondta Tamás Róbert az Aesthetica IMC orvos igazgatója, a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebészeti Társaság (MPHEST) elnöke. Ron Grynholc ehhez hozzátette: míg az Egyesült Államokban a lakosság 4 százaléka, Németországban és Spanyolországban a lakosság 3 százaléka már átesett esztétikai beavatkozáson, Magyarországon ez az arány nem éri el a fél százalékot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik