Belföld

IRODA- ÉS RAKTÁRKONTÉNEREK

Cégünk különböző típusú konténerek értékesítésével, bérbeadásával, méretre gyártásával foglalkozik. Raktárkészletünkben a bérlő vagy vásárló igényeihez igazodva minden konténertípus megtalálható, új és használt konténerek egyaránt.

Engedje meg, hogy bemutassuk széles kínálatunkat:
IRODAKONTÉNER
Esztétikus külső és belső kialakításának, műszaki felszereltségének köszönhetően bemutatóteremnek, tárgyalónak, irodának vagy akár lakóhelyiség kialakítására is alkalmas. Az irodakonténerekben az Ön igényei szerint raktár, mellékhelyiségek illetve konyha is kialakítható. A hőszigetelt nyílászárók redőnnyel láthatók el. A megrendelő kérésére elhelyezett, a belső tér nagyságának megfelelő klímaberendezés és fali fűtőtestek növelik a komfortérzetet. Így kellemes környezetben bonyolíthatja üzleti ügyeit, és a helyszínen irányíthatja a munkálatokat.
PANELES IRODAKONTÉNER
A cserélhető paneles szerkezet nagyfokú variálhatóságot, valamint hatékony, gazdaságos és gyors kiépítést biztosít. Az elemek megfelelő elrendezésével és belső felszerelésével széles felhasználási lehetőségek adódnak: irodák, adminisztrációs központok, építőmunkások elszállásolása, kihelyezett munkahelyek, táborok, szociális és szaniter berendezések, üzletek, öltözők, stb. Az üzembe helyezés után is bármikor bővíthető, átalakítható.
ÖSSZEÉPÍTHETŐ IRODAKONTÉNER
A standard ill. paneles irodakonténerek tetszőlegesen egymás mellé és három szinten egymásra helyezhetőek. A három emelet külső vagy belső lépcsővel köthető össze. Az oldalfalak kihagyásával a belső tér a többszörösére növelhető, és annak tagolása az Ön igényei szerint alakítható ki. Folyosó, kisebb helyiségek, konyha vagy raktár- ill. mellékhelységek elkülönítése beépített válaszfalakkal lehetséges. A kellemes környezet megteremtése érdekében klímaberendezéssel, redőnnyel, fűtőtesttel szerelhetők fel. Az összeépített konténerépület előnyei a hagyományos épületekkel szemben a gyors kivitelezhetőség és az előnyös ár.
ŐRKONTÉNER
Cégünk kiemelt tevékenysége őrkonténerek gyártása, bérbeadása és forgalmazása. Biztonsági őrök elhelyezésére, portásfülkének, egyszemélyes irodának alkalmas. A hőszigetelt, fűthető, mobilizálható egységekből, akár mind a négy oldalon elhelyezett ablakoknak köszönhetően jó kilátás nyílik az őrzött területre.
RAKTÁRKONTÉNER
Acélból készült, jól zárható, könnyen mobilizálható, szabványos tároló egység. Az időjárás viszontagságainak ellenálló, acél konténereink bármilyen anyag biztonságos szállítására és tárolására alkalmasak. Vegyi anyagok, szerszámok, kisgépek, alkatrészek tárolása biztonságos körülmények között. A konténer alján beépített targoncanyílások és a sarki emelőfülek lehetővé teszik a konténerek targoncával vagy emelődaruval történő egyszerű, gyors és praktikus mozgatását. Többféle színben és méretben kivitelezhető.
ÖSSZECSUKHATÓ KONTÉNER
A konténer speciális kialakítása széleskörű felhasználását teszi lehetővé. Előnye, hogy oldalfalai lapra szerelhetők. Akár Ön is összeszerelheti mindenféle szaktudás, és speciális szerszám nélkül. Ráadásul egy konténer összeszereléséhez mindössze 20 percre van szüksége. A konténer oldalfalai polctartó lábakkal és konzolokkal láthatók el. Így bármikor könnyedén kialakítható egy tetszés szerint variálható tároló és polcrendszer. A polcok magasságban szintén állíthatók. Használható anyagok, szerszámok, alkatrészek tárolására, szállítására, esetleg ideiglenes árusítóhelyként.
KÁRMENTŐ TARTÁLYOS KONTÉNER
A kármentő tartályos összecsukható konténer gyúlékony anyagok, olajszármazékok, akkumulátorok és egyéb hasonló termékek tárolására használható. A konténer speciális rácsos padozata lehetővé teszi, hogy a kidőlt folyadék könnyedén feltakarítható legyen. A konténer tartálya több mint 200 liter veszélyes anyag biztonságos felfogására alkalmas.
GÉPKOCSI TÁROLÓ KONTÉNER
Ez az összeszerelhető konténertípus többek között gépkocsijának tárolására is kiválóan alkalmas. Használata a feljárónak és a két bejáratnak köszönhetően egyszerű és praktikus. A konténer-garázs 20 perc alatt bárhol felépíthető. Ezzel a konténerrel megóvhatja gépkocsiját az időjárás viszontagságaitól és az illetéktelen behatolóktól egyaránt.

RUGALMAS MEGOLDÁS – KEDVEZŐ ÁRON!

A Rent a Container City Kft határidőre vállalja konténerek házhoz szállítását az ország egész területén.
Látogassa meg honlapunkat: www.rentacontainer.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik