Belföld

Az Adidas még tíz évig szponzorálja foci vb-ket

A FIFA és az Adidas bejelentette hosszú távú partneri szerződésük meghosszabbítását, és hogy a 2006-os németországi után a 2010-es és 2014-es FIFA Labdarúgó Világbajnokságnak is a a sportszergyártó cég lesz a hivatalos szponzora.

Az Adidas közleménye szerint a meghosszabbított szerződés az sportszergyártót széleskörű licenc- és a rendezvényhez kapcsolódó jogokkal ruházza fel a FIFA Labdarúgó Világbajnokság idejére. A szerződés szerint az Adidas marketing programokkal, innovatív internetes együttműködéssel jelenhet meg a bajnoksághoz kapcsolódóan. Az exkluziv megállapodás értelmében a cég a verseny minden mérkőzésén elsőbbséget élvez a televíziós reklámokban és a stadionok márkázásában is..

Az Adidas szállítja majd a FIFA Labdarúgó Világbajnokság hivatalos meccslabdáját és felszereléseit is minden mérkőzésre. Továbbá egy több részből álló Adidas/FIFA Labdarúgó Világbajnokság licenc terméksorozat is kapható lesz világszerte.

A FIFA és az Adidas 1970. óta partnerek, ezzel együttműködésük az egyik leghosszabb életű és legsikeresebb a modern sport marketing történetében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik